Μετά τον Μεγάλο Περίπατο έχουμε και την Μεγάλη Σιωπή αφού ο δήμαρχος της καρδιάς μας αποφάσισε να κλείσει τη μουσική στο Γκάζι καθώς δεν υπάρχουν πουθενά πελεκάνοι. Εντάξει, ίσως είναι κάπως υπερβολική η εισαγωγή. Ας πάρουμε το σοβαρό μας ύφος και ας εξηγήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο ένας και μοναδικός Κώστας Μπακογιάννης μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και μεταξύ άλλων, είπε πως
«Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σε αυτήν την πόλη, σέβονται τους κανόνες, σέβονται τους νόμους, σέβονται τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις. Σ’ αυτές, ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ. Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων».

Ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι οι άδειες που παρέχονται στα καταστήματα, θέτουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και πουθενά, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν προβλέπεται μουσική στις 6.30 και 7 το πρωί» ενώ όπως υποστήριξε, «το Γκάζι δεν είναι Μύκονος. Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, κάθε δυνατότητα που μάς δίνει ο νόμος. Δεν πρόκειται να διστάσουμε».

Έτσι, το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο δήμαρχε, σαν την παραλιακή. Να πάνε στα νησιά να γλεντήσουν, δεν θα χάσουμε εμείς τον ύπνο μας.

Πηγή: Newpost