Οι προσβολές είναι άσχημο πράγμα. Αλλά ξέρεις τι μπορεί να τις κάνει ακόμα χειρότερες; Το να σερβιριστούν μετά από ένα plot twist. Κάπως σαδιστικά. Αυτό ακριβώς τις κάνει και κάπως πιο αστείες βέβαια, μεταξύ μας, ειδικά σε καταστάσεις όπως η παρακάτω.

Πριν ένα διάστημα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έκανε τη βόλτα του στη Νέα Παραλία. Τότε μια νεαρή κάτοικος τον σταμάτησε και του ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί. Όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο παρακάτω, ο δήμαρχος μια χαρά την ένιωσε. Αν κρίνουμε από την ευκολία με την οποία έμεινε στο σημείο αλλά και το πλατύ χαμόγελο που έσκασε στην κάμερα. Ο δήμαρχος δεν ήξερε πως καμία φωτογραφία δεν επρόκειτο να τραβηχτεί. Ίσως το έμαθε σήμερα. Στην πραγματικότητα, ένα βίντεο ήταν ο σκοπός της όλης φάσης. Το βίντεο παρακάτω. Γιατί; Γιατί μόλις έσκασε το χαμογελάκι του ο κ.Ζέρβας, η ακόμα χαμογελαστή κοπέλα, με απόλυτα γλυκό ύφος, του είπε την εξής φαρμακερή ατάκα:

«Ευχαριστώ, ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη.»

Ναι, αυτό πρέπει να πόνεσε. Βέβαια, ο κ.Ζέρβας δεν έδειξε πληγωμένος, αντέδρασε ψύχραιμα, οριακά σαν να μην επηρεάστηκε από τη φράση. Ίσως απλώς ντράπηκε ή ήθελε να τρέξει μακριά από την άβολη αποκαρδιωτική στιγμή. Η φωτογραφία βασικά ήταν βίντεο και θα το δείτε εδώ:

@lubentv Τύπισσα πετσοκόβει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ζητώντας φώτο #selfie #funny #lubentv #luben #thessaloniki #salonica #Zervas ♬ original sound – Luben