Το Stranger Things μας έδωσε μια ολόκληρη σειρά από νέους χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της σεζόν 4, συμπεριλαμβανομένου του Argyle, που εργάζεται στην Surfer Boy’s Pizza. Οδηγώντας το κίτρινο βαν πίτσας του, ο Argyle, τον οποίο υποδύεται ο Eduardo Franco, βρέθηκε άθελά του να βοηθά τη συμμορία των Hawkins να εντοπίσει την Eleven της Millie Bobby Brown για να τη βοηθήσει να ανακτήσει τις δυνάμεις της σε μια προσπάθεια να σώσει την πόλη από την οργή του τερατώδους Vecna .

https://t.co/7bEW2KXGmE

Και οι θεατές δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, κάλεσαν τον αριθμό τηλεφώνου της πιτσαρίας που εντόπισαν στο πλάι του φορτηγού του Argyle, αφήνοντάς τους απόλυτα ενθουσιασμένους με όσα άκουσαν στην άλλη άκρη της γραμμής. Διότι όταν καλέσετε τον αριθμό, θα συμβεί το εξής: «Surfer Boy Pizza, αυτή μιλάει ο Argyle. Φτιάχνουμε τα πάντα φρέσκα εδώ στο Surfer Boy, εκτός από τον ανανά μας, που προέρχεται από ένα κουτάκι, αλλά συνιστώ να βάλετε λίγο ζουμερό ανανά».

Ένας θαυμαστής του Stranger Things έγραψε στο Twitter για να ενημερώσει άλλους για τη γλυκιά έκπληξη, λέγοντας : “Αν καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου του Surfer Boy Pizza, μπορείτε να λάβετε μια απάντηση από τον ίδιο τον Argyle. Το δοκίμασα και δεν μπορώ να το αρνηθώ. #StrangerThings”.

https://twitter.com/netflix?ref_src=twsrc%5Etfw

Τι θα συμβεί στην 5η σεζόν του Stranger Things;

Όπως συμβαίνει πάντα με το Stranger Things, υπάρχουν σχεδόν σίγουρα ανατροπές που πρέπει να περιμένουμε. Αλλά οι δημιουργοί The Duffer Brothers αποκάλυψαν μια βασική λεπτομέρεια για την επόμενη σεζόν: ότι πιθανότατα θα περιλαμβάνει ένα χρονικό άλμα από την τέταρτη σεζόν.