Το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και όχι για τις επιδόσεις του στο άθλημα που υπηρετεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τενίστας γίνεται μέρος της επικαιρότητας για τους λάθος λόγους και όπως φαίνεται, δεν θα είναι και η τελευταία. Η λίστα είναι μεγάλη: έχουμε Τέσλα, φρούτα στους κεντρικούς δρόμους για τους φτωχούς, Harrods, μη ποιοτική συμπεριφορά απέναντι στον Νικ Κύργιο, χωριάτικη στα μαλλιά και άλλα πολλά.

Νομοτελειακά, λοιπόν, εκτός από τους εγχώριους δημοσιογράφους που τον έχουν πάρει χαμπάρι, θα ερχόταν και η σειρά των «έξω», αυτών που τους αρέσει συχνά πυκνά να ασχολούνται έντονα με τα εκάστοτε φαινόμενα της εποχής. Όχι, δεν έχουν γράψει ακόμα για το «φαινόμενο ΛΕΞ», αφήνουν τους δικούς μας ειδικούς να το αναλύσουν -για την ώρα.

Τοποθετήστε την λευκή πετσέτα στα πόδια σας ή στο πάνω μέρος του πουκαμίσου σας, περνάμε στο κυρίως πιάτο. Ολόκληρο BBC Sport -ναι το γνωστό BBC Sport- αφιέρωσε μερικά ποστ στον Στέφανο δίνοντας έμφαση στις φιλοσοφικές του ανησυχίες. Υπενθυμίζουμε ότι η συνέντευξη που αποκάλυψε τη ρουτίνα που ακολουθεί για τα μαλλιά του (γνωστή και ως «χωριάτικη») φιλοξενήθηκε στο ίδιο μέσο.

Το δημοφιλές βρετανικό Μέσο και οι άνθρωποί του είχαν κέφια και αφού κατάλαβαν με τι έχουν να κάνουν, δημοσίευσαν μια σειρά από tweets με την legendary λεζάντα «Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης… Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά Ελλήνων φιλοσόφων».

Και κάπου εδώ ξεκινά το πάρτι: