Ποτέ μην πιστεύεις στο 100% όσα διαβάζεις στη Wikipedia, είναι ο άγραφος νόμος. Τις περισσότερες φορές, όμως και για να τα λέμε όλα, οι πληροφορίες που μας παρέχει είναι σωστές, άσχετα αν επιμένουμε στο double check. Για παράδειγμα, πας στο ξαδερφάκι τις Wikipedia, το Βικιλεξικό και διαβάζεις για το τι εστί «κάγκουρας». Ανάμεσα σε πολλές γενικεύσεις και τσουβαλιάσματα, διαβάζουμε ότι «πολλοί κάγκουρες οδηγούν σε νεαρότερη ηλικία, έχοντας ελεύθερο χρόνο όντας αυτοαπαλλαγμένοι απ’ τη μελέτη. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, όμως η καγκουριά είναι πολιτιστική μάστιγα και όχι σποραδικό φαινόμενο». Αρκετά βαρύ το τελευταίο, κρατάμε τις αποστάσεις μας αλλά το αφήνουμε εδώ να υπάρχει.

Πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο μετά το ορεκτικό της μίνι εισαγωγής. Μια σούπερ ντούπερ παρέα από την Κύπρο που βρέθηκε στην Ελλάδα, είπε να πάει ένα ταξίδι αναψυχής στη Μύκονο. Και επειδή καλοκαίρι έχουμε και τα θέματα επικαιρότητας δεν είναι πολλά (δεν υπάρχουν φωτιές, ψέματα σας λένε) στέλνουν τα κανάλια τους δημοσιογράφους τους στο λιμάνι του Πειραιά να περάσει η ώρα. Έτσι, αυτή η παρέα από την Κύπρο μίλησε στην κάμερα και μοιράστηκε -καλύτερα έδειξε- τους προβληματισμούς της.

Η Νέτη Φίλια, δημοσιογράφος του MEGA, δεν γλίτωσε από το «χώσιμο» και πήγε στον κατακόκκινο Πειραιά για το δικό της ρεπορτάζ. Μόνο που, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, βρέθηκε σε δύσκολη δύσκολη θέση. Οι φίλοι μας, τα αδέρφια μας καλύτερα από την Κύπρο, είχαν μαζί τους μια πλαστική κούκλα. Ήταν τέτοια η κάψα τους να τη δείξουν μάλιστα που πλησίασαν οι ίδιοι την κάμερα. Απίστευτα πράγματα. Όλοι θέλουν να γίνουν viral σε αυτή τη ζωή, κάτι ήξερε ο Γουόρχολ.

«Αυτό που βάλεις εδώ πέρα, δεν είναι ωραίο. Να το βάλεις από την άλλη» είπε η δημοσιογράφος, με την αθώα Ανθή Βούλγαρη να ρωτάει τι είναι και την Νέτη Φίλια να απαντά: «είναι μια πλαστική κούκλα, θέλεις να την περιγράψω; Δεν θα ήθελα»… Όχι, δεν θα θέλαμε, το καταλάβαμε.