Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας αναζητάμε τρόπους να ρίξουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητας, να κινούμαστε πιο ξέγνοιαστα και με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία. Την ίδια ευελιξία θέλουμε και στις καθημερινές μας συναλλαγές, οι οποίες γίνονται πιο εύκολες και γρήγορες με το Xiaomi Pay, το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Xiaomi το οποίο φέρνει πρώτη στην Ελλάδα η Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard.

Πλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Δεν χρειάζεται να παίρνεις μαζί σου το πορτοφόλι ή την τσάντα σου στην παραλία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν έχεις μετρητά ή εάν πήρες την κάρτα μαζί σου. Ακόμα και το μαγιό σου να φοράς μόνο, μπορείς να πληρώσεις κανονικά το φαγητό σου, το παγωτό, το νερό, την είσοδο στις παραλίες, το θαλάσσιο σπορ που θέλεις να κλείσεις ή ό,τι άλλο θες, αρκεί να έχεις στον καρπό σου το νέο Mi Smart Band α NFC. Πριν συνεχίσουμε να πούμε ότι το tracker αυτό της Xiaomi είναι αδιάβροχο, επομένως και πληρώνεις με αυτό και το έχεις πάντα πάνω σου στη θάλασσα και την πισίνα (βαθμολόγηση αδιαβροχότητας 5 ΑΤΜ).

Το Mi Smart Band 6 NFC είναι ένα activity tracker που υποστηρίζει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ανέπαφων συναλλαγών μέσω της τεχνολογίας NFC (Near Field Communication). Έτσι, εκτός από ένα πολύ καλό fitness tracker που παρακολουθεί την φυσική σου δραστηριότητα, τον ύπνο και τους καρδιακούς παλμούς, λειτουργεί και ως ψηφιακό πορτοφόλι.

Η Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard επιβραβεύουν τους κατόχους Alpha Bank Mastercard καρτών που θα επιλέξουν να εντάξουν το Xiaomi Pay στην καθημερινότητά τους.  Συγκεκριμένα, οι 1.000 πρώτοι κάτοχοι Mastercard κάρτας από την Alpha Bank  που θα πραγματοποιήσουν ανέπαφες αγορές άνω των 5€ μέσω του νέου Mi Smart Band 6 NFC από τις 30 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουλίου, θα κερδίσουν 10€. Ακόμα, την ίδια χρονική περίοδο, όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το νέο Mi Smart Band 6 NFC μπορούν να το κάνουν δικό τους στην προνομιακή τιμή των 49€, αντί 59€.

Πώς μπορώ να συνδέσω την κάρτα μου

Η υπηρεσία Xiaomi Pay απευθύνεται σε όλους τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard. Επομένως, εκτός από το ίδιο το Mi Smart Band 6 NFC, θα πρέπει ο κάτοχος να διαθέτει κάρτα Mastercard από την Alpha Bank.  Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να προσθέσεις την/τις κάρτα/κάρτες σου στο Mi Smart Band 6 NFC. Η διαδικασία γίνεται εύκολα μέσω του Mi Fitness το οποίο διατίθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το smartphone δεν χρειάζεται να διαθέτει NFC, αφού οι πληρωμές δεν πραγματοποιούνται με αυτό, αλλά με το Mi Smart Band 6 NFC.  Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με το Mi Smart Band 6 NFC στο POS του καταστήματος, όπως ακριβώς κάνεις και με μια ανέπαφη κάρτα, ενώ η διαδικασία είναι το ίδιο ασφαλής.

H Mastercard σε συνεργασία με την Alpha Bank και τη Xiaomi, σε καλωσορίζουν στον κόσμο των ψηφιακών πληρωμών και σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου Mi Smart Band 6 NFC με μοναδικά προνόμια. Αν είσαι κάτοχος κάρτας Alpha Bank Mastercard μην τα χάσεις!