Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι σκεφτόμαστε πώς θα γίνει να το γιορτάσουμε σε έναν κήπο με δροσιά, μουσική και χορό. Η επιθυμία μας εισακούστηκε και έτσι το glo ετοιμάζει το απόλυτο πάρτι του καλοκαιριού, χωρίς συμβιβασμούς και κλισέ, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί όσα είμαστε, αλλά και τα αντίθετά μας.

Αυτά είναι νέα λοιπόν! Κάνε από τώρα τις προετοιμασίες σου και μην κανονίσεις τίποτα για την Τρίτη 12/7 στις 20:00 και κλείσε την πρόσκληση για να βρεθείς στο NOAH Athens. Έχεις να πας σε συναυλία; Μην το κάνεις; Θες να πας θερινό να δεις το καινούργιο THOR μην το κάνεις. Σκέφτεσαι να καθίσεις στον καναπέ και να δεις μια σειρά; Μην το κάνεις.

Άσε το βράδυ της Τρίτης ελεύθερο και πάρε εδώ την πρόσκλησή σου και μπες στον κόσμο του zerOpoint.

Το surreal πάρτι, powered by glo δεν θες να το χάσεις. Και ο λόγος είναι απλός: Το πάρτι του glo δεν πρόκειται να το ξεχάσεις και αυτό γιατί το glo δε σε προσκαλεί απλώς σε ένα ακόμα event, αλλά δημιουργεί στον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας το zerOpoint της πόλης, έναν χώρο όπου μπορείς να είσαι απόλυτα και αυθεντικά ο εαυτός σου.

Αρκεί ένα απλό σκρολάρισμα στο instagram για να αντιληφθείς πόσο δημιουργικά ετερόκλητος και αναπάντεχος είναι ο κόσμος του glo. Ξέχνα το νησί ή την πόλη, διότι εδώ θα παρτάρεις σαν να είσαι στη Μύκονο, αλλά θα βρίσκεσαι και μια ανάσα από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό. Ξέχνα τα διλήμματα για τη μουσική. Τι πάει να πει ότι μόνο με deep house πραγματικά διασκεδάζεις ή ότι μόνο με Ethnic νιώθεις το απόλυτο καλοκαιρινό mood; Στο παρτυ του glo τα decks καταλαμβάνει ο PAN, φέρνοντας τα party vibes της Μυκόνου στο zerOpoint της Αθήνας, με Deep House & Ethnic sounds. Μαζί του, στα strings, θα εμφανιστεί ο Slabo.

Stay tuned, Πάρε την πρόσκλησή σου και ετοιμάσου να ζήσεις το δικό σου zerOpoint.