Η ζωή -μέσα σε όλα- είναι και ανατρεπτική. Και σουρεάλ. Κάποιες φορές δεν βγάζει νόημα. Τέτοιες αποδείξεις περνούν μπροστά μας καθημερινά. Τις προάλλες είδαμε έναν κύριο να περνά πεζός το φανάρι με τη λεκάνη των ρούχων φορεμένη στο κεφάλι του. Ποιος να του πει τι; Η εικόνα μιλούσε από μόνη της. Όχι, ο άνθρωπος δεν είχε κανένα θέμα ψυχικής υγείας, απλώς αποφάσισε πως δεν θέλει να κουβαλάει στα χέρι τη φρεσκοαγορασμένη λεκάνη και αποφάσισε να τη μετατρέψει σε καπέλο. Η διαφορά με τις παρακάτω εικόνες είναι ότι εμείς δεν σκεφτήκαμε να απαθανατίσουμε τη σκηνή.

Την ίδια στιγμή, μια niche κοινότητα στο Facebook, που μετρά μόλις 9,1 χιλιάδες μέλη, έχει καταφέρει να συγκεντρώνει έναν μεγάλο αριθμό παράξενων στιγμών. Μια σειρά από φωτογραφίες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι «τι στην ευχή είναι αυτό;». Το μαγικό, δε, είναι πως αν σκρολάρεις γρήγορα και αφηρημένα, ίσως δεν παρατηρήσεις τίποτα τα παράξενο, αν όμως κοιτάξεις προσεκτικά (να κάτι που αρχίζει να εκλείπει στις μέρες μας) θα δεις αλλόκοτα πράγματα. Άλογα σε drive-thru, γυμνούς κυρίους να κυνηγάνε γουρούνια, νεαρούς να ποζάρουν με ραπτομηχανές στο χέρι. Ναι, WTF σκεφτήκαμε και εμείς.

Τέλος πάντων, σκρόλαρε παρακάτω και δες κάποιες πραγματικά παράξενες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί μέσα στην πεζή κατά τα άλλα καθημερινότητα. Νιώσε λίγο τυχερός. Μπορεί να λιώνεις από τη ζέστη αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον δεν είσαι ο τύπος κάτω από το ξύλινο παγκάκι της παρακάτω φωτογραφίας που τραβήχτηκε στην Ουκρανία στα 90s.