Πόση σοφία μπορεί να χωρέσει το κεφάλι ενός ανθρώπου δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι ο Σταμάτης Γονίδης έχει αρκετή και συχνά πυκνά τη μοιράζεται με τους κοινούς θνητούς, ακόμα και με αυτούς που δεν μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα με τη δύναμη της σκέψης τους.

Ο μεγάλος τραγουδοποιός παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Mega καλημέρα και, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την απορία σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια. Σταμάτη πόνεσέ τους με τις αλήθειες σου και άρχισε να γελάς με το ανέκδοτο με τα χάρτινα που λιώνουν μετά από 10 λεπτά.

Ας βουτήξουμε στη λίμνη αλήθειας του Σταμάτη Γονίδη που πολλοί χλευάζετε μετά από κάθε δήλωσή του.

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό;». Μπουμ, κροσέ.

 
«Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία». Μπουμ, γροθιά στα πλευρά.

«Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”». Μπουμ, σε σπρώχνει στα σχοινιά.

Τι είπε για τα βραβεία MAD και τις ομορφιές μεταξύ Light και Snik; «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας». Μπουμ, συνεχίζει τα απανωτά χτυπήματα στα πλευρά.

Τέλος, μίλησε για την επόμενη συνεργασία. «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά». Μπουμ, άπερκατ, μας σώριασε όλους.