«Όταν θες κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις», έγραψε ο Αλέξανδρος Ξενάκης Πάουλο Κοέλιο, ο οποίος κάπου το είδε, το άλλαξε και το πλάσαρε ως δικό του. Σημασία έχει ότι καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Τι γίνεται όμως όταν το σύμπαν θέλει να παίξει με το μυαλό μας; Μας «καίει», μας διαλύει, μας αφήνει για ώρες ολόκληρες να σκεφτόμαστε ποιος ήταν η πιθανότητες για να συμβεί ένα τέτοιο «σκηνικό». Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ζούμε σε ένα Matrix οπότε τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ένα, αλλά εφτά τα «σκηνικά» που δεν «έκαψαν» τόσο εμάς, αλλά τους τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Σκεφτείτε πως είστε σε ένα μπαρ, πίνετε το ποτό σας, ακουμπάτε τα χείλη σας στο ποτήρι και ξαφνικά αντικρίζετε το πρόσωπό σας. Όχι σε κάποιον καθρέφτη, αλλά σε ένα άλλο σώμα. Ακούγεται κάπως creepy, ε;

Όμως δεν είστε μόνο εσείς που βιώνετε αυτό το σοκ, το ίδιο παθαίνουν και οι άλλοι, αυτοί που σκέφτονται το ίδιο ακριβώς με εσάς: «τι στο καλό συνέβη μόλις;».

Τα πανομοιότυπα δίδυμα είναι συνηθισμένα στο να κοιτάζουν το ακριβές τους αντίγραφο, αλλά εμείς οι υπόλοιποι πιθανότατα δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε την αντανάκλαση του εαυτού μας εκτός του μπάνιου μας. Όσο παράξενο κι αν είναι, αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν τα άγνωστες μέχρι τότε αντιγραφές τους και επέλεξαν -πολύ σωστά- να απαθανατίσουν τη στιγμή. Οι παρακάτω φωτογραφίες, όπως και αυτές, αξίζει να τις δείτε για έστω για μία φορά στη ζωή σας. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.