Ο Alex Zane και η 5χρονη κόρη του, Matilda, έχουν δώσει ένα κάποιο “twist” στην πολυφορεμένη φράση «ποιοτικός χρόνος». Πρακτικά, αυτοί οι δυο μαζί, ξαναδίνουν ζωή σε κλασικές σκηνές ταινιών που ποτέ δεν θα πεθάνουν, και η Matilda βρίσκει τον τρόπο να μεταμορφωθεί σε πρωταγωνίστριά τους. Το project ονομάζεται “Tot for Tot Remakes” και εναλλακτικά θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει “remake εμβληματικών σκηνών σε παιδικό νούμερο”. 

Το project γεννήθηκε στην πανδημία, όταν αυτός ο ομολογουμένως υπέροχος μπαμπάς, έψαχνε τρόπους να κρατήσει την κόρη του απασχολημένη κατά τη διάρκεια των lockdowns. Θυμάται μια μέρα που είχε αγοράσει ένα πλαστικό αυτοκίνητο και η Matilda με τον αδερφό της είχαν τρέξει με αυτό προς το μπάνιο, παριστάνοντας πως είναι πλυντήριο αυτοκινήτων. Η Matilda, όπως ο ίδιος αναφέρει στο My Modern Met, προσπαθούσε να ισορροπήσει πάνω στο αυτοκίνητο. Αντί ο ίδιος να ανησυχήσει για την ασφάλειά της (στην τελική, θα μπορούσε να πέσει), σκέφτηκε αμέσως τον Michael J.Fox της ταινίας Teen Wolf, στην εμβληματική σκηνή με το «σερφάρισμα» πάνω στο βαν.

Ο Zane βέβαια δεν είναι φωτογράφος. Είναι δικηγόρος. Αυτό σημαίνει πως αφενός του παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι την τέλεια λήψη, αφετέρου χρειάζεται επαγγγελματική βοήθεια ώστε να εντιτάρει τις φωτογραφίες. 

Σε κάθε περίπτωση αυτός ο γαμάτος τύπος έχει μετατρέψει την κόρη του από πρωταγωνίστρια του Legally Blonde, της έχει «χαρίσει» αρκετούς ρόλους του Tom Hanks, την έχει βάλει σφήνα στο Hangover, σαν άλλο Γαλιφιανάκη ή στο The Shining για κάπως περισσότερο σασπένς. Δες τα remakes που έχουν κάνει μαζί, παρακάτω: 

Διάβασε ακόμα: Μπαμπάς-τρολ φωτοσοπάρει τα παιδιά του σε επικίνδυνες φάσεις για να φρικάρει τη μαμά τους