1ο Επίπεδο: Εισαγωγή

«Ξαφνικίτιδα». Υπέροχη λέξη για να εξηγήσεις στον συνομιλητή σου ότι κάποιος πέθανε εντελώς ξαφνικά. Η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση της λέξης αυτής, όμως, είναι ακόμα καλύτερη καθώς δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα, αρκεί να πεις ένα «ξαφνικοθανατίτιδα» για να καταλάβει το άτομο που σε κοιτάει στα μάτια όσο εσύ ρητορεύεις ότι κάποιος έμεινε στον τόπο, στα καλά καθούμενα, από το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό. Είναι η κατασκευασμένη διάλεκτος των αντιεμβολιαστών, δεν είναι για όλους.

Στο Twitter υπάρχουν ακόμα χρήστες που κρατούν ζωντανά τα hashtag #ξαφνικιτιδα και #ξαφνικοθανατιτιδα. Λογικό. Μπορεί η Ελλάδα να έχει βάλει τον κορονοϊό στο συρτάρι για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά τα κρούσματα αυξάνονται και όσο τα κρούσματα αυξάνονται, θα αυξάνονται και οι συζητήσεις περί 4ης δόσης. Για κάποιους, μάλιστα, η πλατφόρμα έχει ήδη ανοίξει. Για κάποιους άλλους, όμως, αντί για τις gov πλατφόρμες άνοιξαν οι Πύλες της Αντίληψης και άρχισαν να βλέπουν τον κόσμο και τον τρόπο που λειτουργεί πιο καθαρά.

Και επειδή όσοι είναι ενάντια στο «θανατηφόρο σκεύασμα» βλέπουν μακριά, οφείλουμε να πούμε ότι από το πρώτο μόλις τσίμπημα, υποστήριζαν ότι θα φτάσουμε σε σημείο, ότι οι δόσεις θα γίνουν πολλές και ότι θα καταλήξουμε εξαρτημένοι από τα «νανοσωματίδια» που βρίσκονται καλά κρυμμένα στα φιαλίδια που παρασκευάζουν οι πολυεθνικές. Τα έλεγαν, μα είχατε τα αφτιά σας κλειστά.

2ο Επίπεδο: H γνωριμία

*Από εδώ και πέρα θα χρειαστείτε τη βοήθεια του Klaus Schulze (https://www.youtube.com/watch?v=tXMP-vjkvgQ)

Μπορεί o Άλντους Xάξλεϋ να μας έχει αφήσει εδώ και 59 χρόνια, όμως πραγματικά θα ζήλευε την εποχή μας. Θα ήθελε να είναι ο παρατηρητής της, θα ήθελε ένα πρωί, με το που άνοιγε τα μάτια του να έπεφτε σε σχόλιο της Θ.Ν. όπως έπεσα εγώ πριν από μερικές εβδομάδες. Η Θ.Ν. είχε γράψει κάτω από μία είδηση η οποία δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό ένα μανιφέστο εναντίον των εμβολίων. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, θεώρησα ότι είχα να κάνω με ένα ακόμα τρολ ή έναν χρήστη που παρά τον δυναμισμό του, αρνείται να δείξει το πρόσωπό του για ευνόητους λόγους.

Την επόμενη μέρα, πάλι κάτω από μια είδηση με άκυρο περιεχόμενο, διαβάζω ένα ακόμα σχόλιο, διαφορετικό από το προηγούμενο. Η Θ.Ν. δεν χρησιμοποιούσε συγκεκριμένο μοτίβο ούτε έκανε copy paste κείμενα που την κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ό,τι έγραφε, ήταν αποτέλεσμα πηγαίας έμπνευσης η οποία, φυσικά, βασίζεται στις «γνώσεις» της. Έτσι, πήρα την απόφαση να μπω στο προφίλ της και να μελετήσω την διαδικτυακή της συμπεριφορά. Η Θ.Ν. δεν είναι τρολ, έχει πολλές φωτογραφίες με το πρόσωπό της, διάφορες στιγμές με τους αγαπημένους της, κανονική διάδραση με «φίλους». Η Θ.Ν. έγινε το κόλλημά μου και πέρασα μέρες διαβάζοντας τις αναρτήσεις της.

3ο Επίπεδο: Η συνάντηση με την Αλήθεια

Οι περιπτώσεις ξαφνικίτιδας

Ας απαντήσει κάποιος, έχει κάνει ή όχι το εμβόλιο;

Φιλική συμμετοχή από μία φίλη της Θ.Ν. η οποία κατάφερε να ξεγελάσει το Facebook με το εμβ0_λιασμένοι

Ποτέ = Ελάτε να τα πάρετε

Δωρεάν σεμινάρια 

Oι αναρτήσεις λιγοστεύουν και η συχνότητα μειώνεται όσο περνά ο καιρός. Από το φθινόπωρο, τότε που όλοι θα μπούμε σε πρόγραμμα και θα βιώσουμε ξανά τη νέα πραγματικότητα, θα δούμε την ανανεωμένη Θ.Ν. να μοιράζεται τις γνώσεις της. Όλοι νιώθουν την ανάγκη να πάνε διακοπές, μην το ξεχνάτε αυτό.