Κάθε σκ κι άλλος ένας γάμος σε νησί, πλατεία χωριού ή σε κάποιο κτήμα. Κάποτε μιλούσαμε για διακοποδάνειο και συναυλιοδάνειο, πλέον θέλουμε δάνειο για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας ως καλεσμένοι. Θα μου πεις όλοι έχουν παραξενιές. Κανείς δεν ξέχασε το ζευγάρι που απαγόρευσε τα παιδιά στο γάμο του.Να ζήσετε παιδιά αλλά γιατί να πληρώσω ακτοπλοϊκά 440€. Προχωράμε. Όσοι έχουμε φίλους που παντρεύονται φέτος ξέρουμε ότι αγχώθηκαν λιγότερο να βρουν νυφικό ή κοστούμι παρά μέρος και φωτογράφο γάμων. Κι όλοι ξέρουμε πόσο βαρετές είναι οι ουρές για τις χαιρετούρες για τη μία φωτογραφία με το ζευγάρι.

Βρήκαμε μερικά επικά φωτογραφικά παραλειπόμενα ενός γάμου, σε εμάς προκαλούν γέλια αλλά, ειλικρινά, δεν θα θέλαμε να είμαστε η νύφη, ο γαμπρός, οι κουμπάροι ή το σόι σε μερικές λήψεις.

1. Γιατί να πιείς ένα ποτήρι όταν έχεις όλη την σαμπάνια εύκαιρη; Βέβαια, καταστράφηκε το μακιγιάζ και όλοι ξέρουμε πόσο στοίχισε.

2. Ίσως η κοπέλα που κάνει εμετό στη θέα του πρώτου φιλιού των νεονύμφων δεν έπρεπε να γίνει παράνυφος. Γνώμη μου.  

3. Όλοι γνωρίζουμε ότι σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για το γάμο τους. Ωστόσο, πολλοί έχουν πλέον συνέλθει (παίρνουν το βασικό μισθό δηλαδή) και προσπαθούν να προγραμματίσουν την τελετή ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα. Αυτή η γυναίκα έκανε μάλλον τον πιο χαμηλό προϋπολογισμό και το σκέφτηκε μάλιστα κάνοντας την επίσημη φωτογράφισή της στο 1€ κατάστημα της γειτονιάς της. Όσο ήταν ανοιχτό. Δεν ξέρω.

4. Τέρμα η δίαιτα. Το ακούω. Αν ανήκετε στις νύφες που έκαναν αυστηρή δίαιτα για να χωρέσουν στο στενό νυφικό τους, ταυτίζεστε.

5. Λοιπόν, αυτό το ζευγάρι πρέπει να ήταν καθ’ οδόν όταν χάλασε το αυτοκίνητό του και πήρε φωτιά στην άκρη του δρόμου. Όπως φαίνεται, η ενοικίαση ενός vintage αυτοκινήτου μπορεί να είναι καλή για τις φωτογραφίες αλλά όχι τόσο αξιόπιστη στο δρόμο. Μπορείτε να δείτε ότι η νύφη εξακολουθεί να χαμογελά, προσπαθώντας να γελάσει από την ατυχή εξέλιξη των γεγονότων στη μεγάλη της μέρα. Ωστόσο, ο γαμπρός δεν φαίνεται να έχει και την καλύτερη διάθεση.

6. Μάλλον, το άλογο δεν συμπάθησε τη νύφη. Ίσως, δεν ήταν καλή ιδέα να το χρησιμοποιήσουν ως prop.

7. Ακάλεστος στο γάμο. Αυτή η μάστιγα.

8. Μάλλον, ο γαμπρός δεν περνάει καλά στο πάρτι του. Όταν ξεχνάς ότι είσαι σε εσωτερικό χώρο αυτά συμβαίνουν.

9. Τον πήρε λίγο ο γαμπρός.  

10. Κάτι πάει λάθος με τον κουμπάρο.   

Bonus: η άβολη στιγμή που επιλέγεις να κλεφτείς με τον κουμπάρο σου μπροστά σε όλους τους καλεσμένους.