Ηρέμησαν τα πνεύματα, του χρόνου πάλι. Ό,τι έγινε στα MAD Video Music Awards 2022 θα μείνουν στην ιστορία και θα γυρίζουμε σε αυτά όποτε νιώθουμε την ανάγκη να γελάσουμε, να προβληματιστούμε, να κάνουμε εμετό να νιώσουμε άνθρωποι. Άλλωστε, το ξύλο μεταξύ του Snik και του Light ήταν πέρα για πέρα ανθρώπινο. Ποιος δεν έχει νιώσει την ανάγκη να ρίξει σφαλιάρες στο άτομο που αντιπαθεί σε μία μουσική(;) διοργάνωση όπως αυτή, που το μεγαλύτερο μέρος του κοινού αποτελείται από παιδιά; Όλοι μας.

Εκτός από το ξύλο του Snik και του Light, όμως, που στην πραγματικότητα έπεσε μεταξύ των μπράβων (εδώ η μαρτυρία) και όχι μεταξύ των Ελλήνων 2Pac και Biggie Smalls, είχαμε και κάτι άλλο που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Μιλάμε, φυσικά, για την κονσόλα του Κάσπερ, αυτό το αόρατο μηχάνημα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα βοηθούσε στο να ακούσει ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό του Tae Kwon Do, μουσική από κάποιον/α DJ.

Αυτός ο DJ, λοιπόν, ήταν ο Valentino μόνο που, όπως όλοι καταλάβαμε, έχει την ικανότητα να παίζει τις μουσικάρες του (best, best, best, best) χωρίς μπλιμπλίκια και κονσόλες. Μιλάμε για θαύμα κυρίες και κύριοι. Επειδή όμως είστε πολύ μικροί για να αντιληφθείτε τι συνέβη και να διαχωρίσετε την κοροϊδία από το θαύμα, αρχίσατε όλοι εσείς οι έξυπνοι να χλευάζετε. Ό,τι δεν καταλαβαίνετε, το απορρίπτετε, κύριο χαρακτηριστικό των ανθρώπων με χαμηλό πνευματικό επίπεδο.

https://twitter.com/hashtag/madvma22?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο DJ Valentino όμως δεν φοβάται την κριτική και επέλεξε να βγει και να μιλήσει δημόσια αφού οι διοργανωτές του «θεσμού» παίζουν κρυφτό. Ο master των αόρατων μπλιμπλικίων, με περίσσιο θάρρος, απάντησε σε μερικούς χρήστες του Twitter και ξεκαθάρισε ότι το λάθος δεν ήταν δικό του.

Όπως έγραψε σε άπταιστα greeklish που μας γυρίζουν πίσω στο 2010, «paidia einai ena tileoptiko show kai oxi kapoio event se club…». Πάμε πάλι μπας και βγάλουμε άκρη: «Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ».

https://twitter.com/djvalen/status/1539747629302784000?ref_src=twsrc%5Etfw

Στον χρήστη που μάλλον δεν είχε τι να κάνει και ήταν στο τσακ να ζητήσει τα χρήματά του πίσω, έδωσε την εξής απάντηση: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου». Λίγος σεβασμός παιδιά, καλά τα λέει ο DJ Valentino. Φτάνει με την κριτική.

https://twitter.com/djvalen/status/1539769393206419458?ref_src=twsrc%5Etfw

Έχουμε μία απάντηση ακόμα, μην φεύγετε. «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

https://twitter.com/djvalen/status/1539777688893792256?ref_src=twsrc%5Etfw