Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και σύντομα θα υποδεχθούμε τον πρώτο μεγάλο καύσωνα για το 2022. Λογικό, στην Ελλάδα ζούμε, μπορεί ένα πρωί του Φεβρουαρίου να ξυπνήσουμε και να βράζει ο τόπος, η θερμοκρασία του Ιούνιο θα μας προβληματίσει; Όχι φυσικά. Οι καύσωνες όμως και γενικότερα οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τη ζωή των γυναικών δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι περνούν εύκολα. Σε καμία περίπτωση.

Αλλά πώς να το κάνουμε, οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε διάφορες δυσκολίες και αυτές εμφανίζονται από το πουθενά, είτε στην παραλία είτε στο σπίτι, ένα απλό βράδυ που αποφασίσαμε να το περάσουμε με Netflix και ανεμιστήρα. Η ζέστη είναι για εμάς όπως ο κρυπτονίτης για την Superwoman: μας αποδυναμώνει, μας «ρίχνει», μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Ελάτε τώρα, όλες ξέρουν τι πάει να πει σουτιέν εν μέσω καύσωνα, μην το αρνείστε.

Και γιατί, όπως είπαμε, όλες ξέρουμε πώς είναι να φοράς αυτό το πράγμα το καλοκαίρι τη στιγμή που όλα γύρω μας έχουν πάρει (ελπίζουμε όχι στην κυριολεξία) φωτιά, κάποιες γυναίκες που «πιάνουν το χέρι τους», που ζωγραφίζουν και σκιτσάρουν με λίγα λόγια, αποφάσισαν να δείξουν την καθημερινότητα των γυναικών όσο ο ήλιος μας δείχνει τα δόντια του. Ταυτίσου εδώ.