Χιουμοράκι κάνουν οι υπεύθυνοι των social media του ERTflix και του Netflix γιατί πιθανότατα είδαν το περιεχόμενο του Disney+ και τους έπιασε νευρικό γέλιο. Και η μία πλατφόρμα (η ελληνική, η φιλότιμη, αυτή που αγαπάμε είναι η αλήθεια και φάινεται εδώ) και η άλλη (η πολυεθνική, αυτή που απολύει κάθε μέρα κόσμο γιατί έχει προβλήματα) προσπαθούν να το παίξουν κουλ, όπως οι φασαίοι.

https://t.co/FH7cZizTqq

«Τι άλλο να κάνω για να εξαλειφθούν τα τεχνικά προβλήματα;», έγραψε στο Twitter, αναρτώντας φωτογραφία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου που κρατά στα χέρια του μπλούζα με το σήμα του ERTflix. «Μπορείς να ακούσεις και το Running Up That Hill, να σε σώσει απ’ τα προβλήματα γενικότερα!», σχολίασε ο λογαριασμός του Netflix. ΧΑΧΑΧΑ, είπε κανείς.Ελπίζουμε μετά την επίσκεψη όταν βάζουμε μια σειρά ή μια ταινία στην πλατφόρμα του κρατικού καναλιού να καταφέρουμε να κάνουμε pause και να συνεχίζει από εκεί που το αφήσαμε και όχι από την αρχή.

Το ERTflix μετρά ήδη δύο χρόνια ως πλατφόρμα και δεν τα πάει και ιδιαίτερα άσχημα σε μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά. Έχει καταφέρει να γίνει τηλεοπτική συνήθεια. Και μερικές φορές ανακαλύπτεις και διαμαντάκια. Το «Καρτ Ποστάλ» είναι ασυζητητί μια υπέροχη ελληνική σειρά. Στα καλά νέα, η  πλατφόρμα του ERTFLIX εξελίσσεται τεχνικά και αναπτύσσει περιεχόμενο αυξάνοντας την επισκεψιμότητά του με εκατομμύρια θεάσεις. Μην χάσετε το επόμενο διάστημα την ταινιάρα «Ένας Χωρισμός» του Ασγκάρ Φαραντί που απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας 2012. Για το Netflix τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε.

Γιατί με πάνω από 800 ταινίες, περισσότερες από 450 σειρές και μια συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans το καλύτερο περιεχόμενο, συγκεντρωμένο σε ένα σημείο.Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση από σήμερα, στην πρωτότυπη σειρά του Star Wars, «Obi-Wan Kenobi» και στους δύο κύκλους του «The Mandalorian». Επιπλέον, το Disney+ φιλοξενεί ολόκληρο το έπος των Skywalker, με τις ταινίες Star Wars Επεισόδια Ι έως ΙΧ, να είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία. Πόσες συνδρομές να αντέξει ένα μέσο νοικοκυριό.