Είναι οι Τελεταί Μπούκουρας των ταξιδιωτικών γραφείων, με μία σημαντική διαφορά: Το Dias Tours είναι πραγματικό και προσφέρει «με υπευθυνότητα και κανόνες υψηλών προδιαγραφών» τις υπηρεσίες του από το μακρινό 1960 μέχρι και σήμερα, με «μοναδικό στόχο τον σχεδιασμό και την άρτια οργάνωση των προσωπικών σας ταξιδιών». Οι εποχές όμως αλλάζουν και το «est.1960» δεν είναι αρκετό για να συγκινήσει τα άτομα που ψάχνουν το τέλειο πακέτο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι, οι άνθρωποι του Dias Tours αποφάσισαν να επενδύσουν στα social media ώστε να κάνουν θόρυβο. Και καλά έκαναν. Ο κόσμος μας, άλλωστε, γυρίζει γύρω από μία οθόνη κινητού και έχει σταματήσει να διαβάζει μακροσκελή κείμενα σε αφίσες που κολλήθηκαν άγαρμπα σε μεγάλες τζαμαρίες.

Πριν από μερικά 24ωρα, τα άτομα που διαχειρίζονται τη σελίδα του Dias Tours στο Facebook κατάφεραν να γίνουν viral με μία δημοσίευση που θα θυμόμαστε για καιρό. Πιο συγκεκριμένα, απευθυνόμενοι στο κοινό τους που διαρκώς μεγαλώνει, πόσταραν μια φωτογραφία κάνοντας μια απλή ερώτηση. «Θέλεις φέτος φθηνές διακοπές;», ρώτησαν και έδωσαν μια εξίσου απλή απάντηση: «Στη Λούτσα μας». Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτή τη δημοσίευση, δεν καταλαβαίνουμε γιατί γελάτε. Μία συμβουλή έδωσαν τα παιδιά, έναν προορισμό για όσους θέλουν να ξεσκάσουν αλλά δεν μπορούν να απομακρυνθούν από την Αττική.

Επειδή και εμείς ζούμε σε αυτή την παράλληλη πραγματικότητα που ονομάζουμε social media, δεχθήκαμε σε προσωπικό μήνυμα αυτή τη φωτογραφία και έτσι, ήταν επόμενο να δώσουμε περισσότερη σημασία στο «γραφείο ταξιδιών» που παίζει με τις λέξεις και τη σημασία τους. Μπήκαμε λοιπόν στην επίσημη σελίδα τους και ξεκινήσαμε την κατάβασή μας και όπως διαπιστώσαμε, ήταν θέμα χρόνου το Dias Tours να γίνει viral καθώς από το 2017 έχει πάει τις προσφορές και τον τρόπο που τις παρουσιάζει σε άλλο επίπεδο.

«Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα, η αξιοπιστία και η πολύτιμη γνώση που έχουμε αποκτήσει, οι μόνιμοι συνεργάτες μας σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι στοιχεία που εγγυώνται την απόλαυση και την επιτυχία της δικής σας εμπειρία που θα παραμείνει ζωντανή στη μνήμη σας σε όλη σας τη ζωή», γράφουν στην ανανεωμένη σελίδα τους. Εμείς, πάντως, θα θυμόμαστε αν όχι για όλη μας τη ζωή, τότε σίγουρα γι’ αυτό το καλοκαίρι, πολλές από τις viral δημοσιεύσεις τους.