Για τυρόπιτα και milko μιλούν οι ειδικοί, αλλά εμείς θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο ακριβώς σηκώθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε και την έκανε από το στούντιο, γιατί η «μομφή» που θα δείτε παρακάτω δεν μοιάζει ικανή να κουνήσει ούτε υπερκινητικό παιδί από τη θέση του. Μήπως ο δημοσιογράφος ήταν ήδη εκνευρισμένος; Μήπως απλά βαρέθηκε τα παιχνίδια της Αριστεράς και πλέον θα τους απαντά με πιο σκληρό τρόπο;

Όπως και να’ χει, το μπιφ μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Φοίβου Κλαυδιανού ήταν ό,τι πρέπει για τον πρωινό καφέ, έναν καφέ που μάλλον δεν είχε πιει ο πρώτος, έχοντας λίγα νεύρα παραπάνω. Ναι, ναι, στερεοτυπικό, δεν έπρεπε να το πούμε. Bέβαια, για τον ΣΚΑΪ μιλάμε, όλα ένα ριάλιτι είναι.

Όλα ξεκίνησαν με τα διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την επιταγή ακρίβειας των 200 ευρώ που όπως φημολογείται, θα δώσει η κυβέρνηση στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κάπου εκεί όμως έγινε μια απότομη στροφή και η κουβέντα πήγε από τις επιταγές στο αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών και στη «μομφή» του Φοίβου Κλαυδιανού στον Άρη Πορτοσάλτε.

«Τι είσαι, εισαγγελέας; Είσαι η Aριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή», είπε ο Πορτοσάλτε, διακόπτοντας τον συνάδελφό του ο οποίος ζητούσε να ολοκληρώσει την πρότασή του και να εξηγήσει τι εννοεί, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί». Να, αυτά κάνει η Αριστερά και τον τσαντίζει τον άνθρωπο.