Να θυμηθούμε λίγο τα νιάτα μας; Κάπου εκεί στο δημοτικό, όταν είδαμε για πρώτη φορά το «Ο Χάρυ Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»; Που κάπως το ζούσαμε; Που περιμέναμε κυριολεκτικά γράμμα από το Χόγκουαρτς; Που θέλαμε να τρέξουμε στα Λονδίνα για να βρούμε την πλατφόρμα 9 ¾; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ζήσουμε την εμπειρία του να περνάς μια πόρτα και να μεταφέρεσαι σε ένα άλλο σύμπαν. Μη σας τα πολυλογώ, αυτή την εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να τη ζήσουν Millennials του Τόκιο, καθώς και ταξιδιώτες στο Τόκιο. Με λίγα λόγια, στο Τόκιο ανοίγει επίσημα καφέ Χάρυ Πότερ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Τώρα θα αναρωτιέσαι τι μπορεί να σημαίνει ένα καφέ με theme Χάρι Πότερ στην πράξη. Πέρα από το γενικότερο vibe και τη διακόσμηση, το καφέ θα προσφέρει σάντουιτς, smoothies, χυμούς και επιδόρπια με επιλογή κοιτώνα. Ναι, αυτό που κατάλαβες. Θα επιλέγεις τι θα φας και τη θα πιείς ανάλογα με το αν είσαι τύπος  Gryffindor, Slytherin, Huffle Puff ή Raven Claw.

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως το καφέ αναμένεται να ανοίξει επίσημα στις 8 Ιουλίου, ενώ θεωρητικά είναι άτυπα ανοιχτό ήδη. Αν κάποιος που διαβάζει αυτό το κείμενο βρίσκεται ήδη στο Τόκιο, χρειάζεται να ξέρει πως θα βρει το καφέ στον πρώτο όροφο του Akasaka Biz Tower.

Τσέκαρε το επίσημο site του καφέ εδώ