Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εικάζουμε πως έχει πια εθιστεί στη σύντομη, 24ωρη δημοσιότητα των social media. Το αν αυτή η δημοσιότητα είναι καλή ή κακή δεν την πολυαφορά. Αυτό που την αφορά, πιθανότατα, είναι μέσα στη θύελλα αντιδράσεων που θα προκαλέσει μια ακόμα προσβλητική ανάρτησή της, να αναδυθούν μέσα από τον χαμό σχολίων και μηνυμάτων οι άνθρωποι του tribe της: οι πάντα έτοιμοι να απορρίψουν ότι δεν τους μοιάζει, βολεμένοι σε μια ιδεατή «σωστή πλευρά». 

Αυτή τη φορά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, θέλοντας να διασφαλίσει ότι αυτή της η ανάρτηση δεν θα περάσει ασχολίαστη (μάλλον κατάλαβε ότι εν τέλει όσοι γίνονταν έξαλλη με τις τοποθετήσεις της, άρχισαν πια να τη βαριούνται), φρόντισε να δώσει στη Δανάη Μπάρκα ρόλο στόχου. Όχι, ούτε αυτή τη φορά ασχολήθηκε με κάτι ουσιαστικό η πολιτεύτρια. Πάλι με κιλά και πρότυπα ομορφιάς. Αρχίζουμε να πιστεύουμε πως τελικά δεν έχει άχτι την πολιτική, αλλά τη διατροφολογία. Ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθείτε με αυτό που αγαπάτε, κυρία Λατινοπούλου. 

Αναρτώντας, λοιπόν, σε  Instagram story το screenshot ενός άρθρου στις φωτογραφίες του οποίου η Δανάη Μπάρκα κάνει το μπάνιο της σε παραλία, και με τίτλο που ενημέρωνε πως η κοπέλα «αποθεώθηκε» στην παραλία, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε, παριστάνοντας ότι όντως την ενδιαφέρει το ζήτημα:

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η νούμερο 1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά».

Από χθες, η επιλογή της αυτή σχολιάζεται, όπως κάθε επιλογή της να προκαλέσει πιέζοντας τα πιο λάθος κοινωνικά κουμπιά. Ο λόγος που δεν πιστεύουμε ότι στα αλήθεια εννοεί την όποια λέξη είναι πως δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως κάποιος μπορεί να καταναλώσει και να σπαταλήσει τόσο προσωπικό χρόνο και φαιά ουσία για να προσβάλει κάποιον, είτε για τα κιλά του είτε για οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό της εξωτερικής εμφάνισης. Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, πρέπει να έχεις γύρω στις 24 ώρες ελεύθερες για να μπορείς να αναγάγεις σε πρόβλημα το μπάνιο και το σώμα της Δανάης Μπάρκα και κάθε Δανάης Μπάρκα και να βρεις τρόπο να κάνεις για ακόμα μια φορά το αχρείαστο body shaming σου. 

Θα πούμε περαστικά, και θα ρωτήσουμε τη Δανάη Μπάρκα από πού πήρε αυτό το εξαιρετικό μαγιό. Η οποία παρεπιπτόντως απάντησε, αν και όπως είπε, αρχικά δεν ήθελε να ασχοληθεί. 

«Όταν το μόνο όπλο ενός ανθρώπου είναι να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος είναι μέσα του.

«Γιατί να μην μιλήσεις; Ένα κοινωνικό θέμα είναι…. Να τονίσεις για άλλη μια φορά το αυτονόητο που είναι φυσικά να αγαπάμε τους εαυτούς μας, όπως και να είναι. Δεν θα πω ούτε το όνομα γιατί θεωρώ αν το πιάσω στο στόμα μου θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη δεν θα το κάνω».

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολύ αγάπη, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνούν δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή», τόνισε στον αέρα της εκπομπής της.