Κανονικά θα έπρεπε να στείλουμε τον Ντάνο να τελειώνουμε. Σκεφτείτε τις δηλώσεις που θα κάνει στο τέλος, όσο θα σηκώνει την κούπα του πραγματικού Squid Game και θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 4.56 εκατ. δολάρια. Θα μιλήσει για τις «απόψεις», ξέρετε τώρα. Αλλά όχι, ο Ντάνος δυστυχώς θα βρεθεί στο Surviror All Stars, αυτό τουλάχιστον γράφουν έντονα τα σάιτ που ασχολούνται με πιο κουλτουριάρικα θέματα. Οπότε το βάρος πέφτει σε σένα αγαπητέ αναγνώστη, εσύ θα πρέπει να γίνεις αυτός που θα σηκώσει τη χώρα μας στους ώμους τους στο πραγματικό Squid Game που ετοιμάζει το Netflix.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η 2η σεζόν της σειράς ετοιμάζεται και σαν να μην έφτανε αυτό, έδωσε σε όλους εμάς τους διψασμένους φανς ένα teaser για να μεγαλώσει την αγωνία μας.

https://t.co/4usO2Zld39

Τώρα, η φημισμένη streaming υπηρεσία ανακοίνωσε και κάτι άλλο: τη δημιουργία του πραγματικού, του 100% original Squid Game με τη συμμετοχή παικτών και όχι ηθοποιών. Δεν κάνουμε πλάκα. Το Netflix παρουσίασε το νέο του project λέγοντας πως ετοιμάζει το μεγαλύτερο reality τηλεπαιχνίδι που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Άδικο έχει;

Στο Squid Game: The Challenge θα δούμε 456 παίκτες και ο νικητής θα πάρει μαζί του 4,56 εκατ. δολάρια. Τώρα, το τι θα γίνει σε όσους δεν τα καταφέρουν δεν έχει γίνει γνωστό αλλά ελπίζουμε να μην δούμε live θανάτους και από Squid Game το γυρίσουμε στο Black Mirror. Σύμφωνα με το Netflix, έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί στην ιστορία της τηλεόρασης και εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε πάνω σε αυτό, είναι ότι μόνο έτσι θα βάλετε τις βάσεις για να φτάσετε την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Η μόνη σοβαρή προϋπόθεση είναι να ξέρετε καλά αγγλικά. Η δεύτερη, να ξέρετε να συμπληρώνετε φόρμες. Αυτές της συμμετοχής εννοούμε. Πού θα τις βρείτε; Εδώ.