Δεν πιστεύουμε σε «απόλυτα καλοκαιρινά αξεσουάρ», μιας και ο πληθυντικός κάνει τη συνέχεια της πρότασης ψέμα. Τι εννοούμε; Το πιο χρήσιμο καλοκαιρινό αξεσουάρ, είναι ένα καλό κινητό. Γιατί εκεί θα καταγράψουμε το καλοκαίρι μας και εκεί θα το νοσταλγούμε κάπου τον Οκτώβριο που θα ξέρουμε πως μας χωρίζει ένας ολόκληρος χειμώνας από το επόμενο. Επίσης εκεί θα ολοκληρώνουμε όλα τα tasks δουλειάς, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία μας στο γραφείο. Αυτό το κινητό είναι το Galaxy Z Fold3 5G για πέντε πολύ καλούς λόγους.

Το ταξίδι με πλοίο ή αεροπλάνο δεν θα είναι ξανά “χάσιμο χρόνου”

Πολλοί δηλώνουμε με απολυτότητα πως το ταξίδι για διακοπές, είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι κουραστικό, μιας και ξέρεις ότι θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: όλοι έχουμε γκρινιάξει στον πηγεμό για κάθε καλοκαιρινή «Ιθάκη». Γιατί οι ώρες είναι ατελείωτες. Γιατί δεν περνάνε. Γιατί δεν βολευόμαστε. Γιατί βγαίνουν τα μάτια μας προσπαθώντας να δούμε καμία σειρά όσο ταξιδεύουμε. Με το Galaxy Z Fold3 5G, ευτυχώς όμως, γίνεται το εξής: η οθόνη Infinity Flex 7,6 ιντσών φωτίζεται, η κάμερα κάτω από την οθόνη εξαφανίζεται, σχεδόν μαγικά, χωρίς να αλλοιώνει αυτά που προβάλλονται στην οθόνη. Άρα μπορείς να απολαύσεις ποιοτικά ολόκληρα επεισόδια ή ντοκιμαντέρ ή να ασχοληθείς με εκείνη την εκκρεμμότητα, που ίσως μπορεί να “περιμένει” μέχρι την επιστροφή σου αλλά από την άλλη γιατί να μην ξεμπερδέψεις όσο ταξιδεύεις με αυτή; Τόσες ώρες έχεις μπροστά σου. 

Δεν χρειάζεσαι λάπτοπ ή τάμπλετ στις διακοπές | Περισσότερος χώρος στη βαλίτσα 

Μιλώντας για τάμπλετ, θυμάσαι εκείνο το πρωινό στο νησί, που μες στο χάσιμο των ήχων της θάλασσας και μόλις έχεις πιει μια γουλιά εσπρέσο, ακούστηκε η ειδοποίηση του mail της δουλειάς και που ήξερες βαθιά μέσα σου ότι θα χρειαστεί να ασχοληθείς με μια εκρεμμότητα για τριάντα λεπτά τουλάχιστον; Όλοι το έχουμε πάθει και όλοι αναρωτηθήκαμε αν τελικά έπρεπε να έχουμε πάρει και ένα λάπτοπ μαζί μας. Όχι, δεν έπρεπε. Ούτε λάπτοπ, ούτε τάμπλετ. Ένα Galaxy Z Fold3 5G και τέλος.

Άσε που μπορείς να διαχωρίσεις τη μεγάλη οθόνη σε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα και να ανοίξεις πέντε αναδυόμενα παράθυρα. Ναι το multitasking παίρνει μια ολόκληρη διαφορετική έννοια.  Βέβαια, μπορείς και να «χαρίσεις» μια αυτόματη απάντηση σε όποιον ξανατολμήσει να σε ενοχλήσει για δουλειά στις διακοπές.

Δύσκολες λήψεις χωρίς κίνδυνο και έμπνευση παντού 

Το καλοκαίρι έχει hiking, έχει θάλασσα, έχει ιστιοπλοϊκά, έχει με απλά λόγια δύσκολες λήψεις για τις οποίες δεν χρειάζεται να ρισκάρεις προσπαθώντας να βολέψεις το κινητό σου πάνω σε ένα βράχο με 6 μποφόρ την ίδια στιγμή. Μπορείς απλώς να το διπλώσειςκαι να το κάνεις όσο πιο σταθερό μπορεί να γίνει ένα κινητό. Παράλληλα, αν η δουλειά σου απαιτεί σχέδιο, και καθώς η έμπνευση και η φύση συμπαθιούνται ιδιαίτερα, μπορείς να σχεδιάσεις, με το S Pen* του Galaxy Z Fold3 5G με απόλυτη ακρίβεια, όπου και αν βρίσκεται. 5G είναι αυτό. Κλείσε την κάμερα, άσε το Instagram και συγκεντρώσου. 

Προστατεύεις την οθόνη σου στην παραλία

Μπορείς να σκεφτείς πιο εύκολο τρόπο να προστατεύσεις την οθόνη του κινητού σου από πέτρες, αντηλιακά και αυξημένη θερμοκρασία, από το να μπορεί απλώς… να διπλώνει και να μπαίνει ήσυχα και ωραία μέσα στη τσάντα σου; Εμείς όχι. Άσε που πρόκειται για το πρώτο ανθεκτικό στο νερό** Samsung Galaxy foldable smartphone.

Μεταξύ μας, πουλάς και λίγο μούρη

Το design του Galaxy Z Fold3 είναι αρκετό για να πουλήσεις μούρη ούτως ή άλλως. Όσο επιμένουμε ότι η «μούρη» και το φλεξ είναι προαιρετικά, επιμένουμε: φαντάζεσαι απλώς να απαριθμείς όλα τα έξτρα που σου προσφέρει το Galaxy Z Fold3 5G;  Το 5G που σημαίνει γρήγορα δεδομένα όπου κι αν βρίσκεσαι; 5 κάμερες, αλλάζοντας τον τρόπο που τραβάς βίντεο ή φωτογραφίες και το “bombing” στις βίντεοκλήσιες της δουλειάς; Το γεγονός πως το ενδεχόμενο χτυπήματος δεν προκαλεί πια τόσο τρόμο, μιας και το εξωτερικό και το πίσω κάλυμμα στο Galaxy Z Fold3 5G είναι φτιαγμένο από το πιο δυνατό Gorilla Glass σε Galaxy Z μέχρι στιγμής: το Corning® Gorilla® Glass Victus™; Μια μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα και όλη νύχτα, με αυτό να σημαίνει πως πλέον σταματάς να κάνεις οικονομία στη χρήση, με κίνδυνο να ψάνχεις φορτιστή στα πιο λάθος μέρη; Την  πλήρη απουσία άγχους λόγω χωρητικότητας; Ναι, οι εποχές που αναγκαζόσουν να σβήσεις φωτογραφίες και αρχεία και εμπειρίες είναι παρελθόν. Πλέον τις διατηρείς. Με συνδρομή στο One Drive για χώρο αποθήκευσης έως 512GB, θα έχεις άπλετο χώρο για αποθήκευση. Την ασφάλεια που γίνεται πλέον ψηφιακή, αφού το Samsung Knox είναι ενσωματωμένο στο υλικό και στο λογισμικό του smartphone σου, παρέχοντας προστασία σε πολλαπλά επίπεδα για να διατηρήσεις τα προσωπικά δεδομένα σου ιδιωτικά;

Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι σε 7,6 ίντσες; Πρακτικά, ναι. 

*Το S Pen πωλείται χωριστά.

**Το Galaxy Z Fold3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.