Αν έχετε λογαριασμό στο TikTok, τότε θα έχετε «πέσει» πάνω σε βίντεο με διάφορα άτομα να χορεύουν ένα κάπως περίεργο τραγούδι. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο TikTok, τότε σίγουρα έχετε δει διάφορα άτομα -και διασημότητες- να χορεύουν αυτό το κάπως περίεργο τραγούδι. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το My money don’t jiggle jiggle είναι πιασάρικο, catchy που λένε και στην Αμερική, τη χώρα που έδωσε το απαραίτητο boost στον δημοσιογράφο Λούις Θέροου να ανακαλύψει το κρυφό του ταλέντο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θέροου εμφανίστηκε στο Chicken Shop Date with Amelia Dimoldenberg (πείτε το γρήγορα), μια εκπομπή στο YouTube όπου η Ντίμολντμπεργκ κάνει άβολες συνεντεύξεις που θυμίζουν τα πρώτα ραντεβού. Στην συνέντευξη, ο Θερόου είχε την εξαιρετική ιδεά να τραγουδήσει ένα ραπ κομμάτι που είχε γράψει για ένα επεισόδιο της δικής του εκπομπής το 2000. Και κάπως έτσι, έγινε viral.

Τον Μάρτιο οι παραγωγοί του @dukeandjones πρόσθεσαν το autotune, μουσική και το έριξαν στην αρένα του TikTok. Το αποτέλεσμα; Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ. Πολύ γρήγορα, η δική τους version είχε 43 εκατ. προβολές και 6 εκατ. likes. Λίγο αργότερα το «τραγούδι» απέκτησε τον δικό του χορό από την Τζες Κουάλτερ και όλο το TikTok ακολούθησε -στην κυριολεξία- τα βήματά της.

Ένα βίντεο ή ένα τραγούδι, όμως, γίνεται πραγματικά viral όταν μια διασημότητα ασχοληθεί μαζί του. Ε, το έκανε η Σακίρα με τον Τζίμι Φάλον, τι άλλο θέλετε δηλαδή, να ασχοληθεί και ο Άντονι Χόπκινς; Α, ναι, το έκανε.

https://www.youtube.com/watch?v=OHxCzD0NrLQ

Ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς όλων των εποχών (μας διέλυσε με την ερμηνεία του στον Πατέρα), ο Σερ Άντονι Χόπκινς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, είπε να δείξει σε όλους πώς γίνεται. Ο ηθοποιός όχι μόνο ασχολήθηκε με το My money don’t jiggle jiggle, αλλά το πήγε σε άλλο επίπεδο. To έκανε δικό χωρίς να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι.