Μήνας Περηφάνειας και η Rebel Wilson αποκαλύπτει σοσιαλμιντιακά πως βγαίνει με γυναίκα. Ίσως τυχαίο, ίσως και όχι. Προχωράμε.

Σε άλλα νέα, η θεάρα Wilson, με μια φωτογραφία της στο Instagram δήλωσε -όσο τυπική έχει γίνει τέλος πάντων η επισημοποίηση μιας σχέσης στα social- ότι είναι σε σχέση με τη σχεδιάστρια μόδας, Ramona Agruma. “Νόμιζα πως έψαχνα για έναν πρίγκηπα της Disney… αλλά μάλλον αυτό που όντως χρειαζόμουν όλο αυτό τον καιρό ήταν μια πριγκίπισσα της Disney”, έγραψε στη λεζάντα η Αυστραλή ηθοποιός.

Τα lifestyle sites του εξωτερικού είχαν πρώτα «τσεκάρει» τις δυο ερωτευμένες γυναίκες μαζί τον Ιανουάριο. Τον Μάρτιο, στο μεταξύ, η Agruma είχε συνοδεύσει τη Wilson ως το plus-one της στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ. Στο μεταξύ, η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο People είχε πει πως με την τρέχουσα σχέση της γνωρίστηκε μέσα από έναν κοινό φίλο, ενώ αυτοχαρακτηρίστηκε ως “late bloomer” στον έρωτα, ως άνθρωπο, δηλαδή, που ένιωσε ελκυστικός και άρχισε να έχει ερωτικές εμπειρίες σχετικά αργά ηλικιακά. Βέβαια, Rebel, αγάπη μας, δεν υπάρχουν σωστές και λάθος ηλικίες σε αυτά τα πράγματα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για εβδομάδες πριν συναντηθούμε», είχε πει στο People. «Και αυτό ήταν ένας καλός τρόπος να γνωρίσουμε η μια την άλλη. Ήταν κάπως old-school με αυτή την έννοια – πολύ ρομαντικό». Στη συνέχεια, ανέφερε πως όσο φροντίζει κανείς για την αυτό-αξία του, τόσο τον ενδιαφέρει να βρει ποιοτικότερα χαρακτηριστικά σε έναν ερωτικό σύντροφο. «Είναι υπέροχο να έχεις κάποιον που είναι ίσος σύντροφος και να είσαι σε μια υγιή σχέση», κατέληξε.

Όπως όλες και όλοι μας, έτσι και η Rebel κατάλαβε τι σημαίνει «υγιής σχέση» στο μέτρημα. Όταν δηλαδή συνέκρινε την τωρινή της φάση με προηγούμενες σχέσεις και μέσα από όλη την ανασκόπηση κατέληγε να καταλαβαίνει πως οι τότες σχέσεις δεν ήταν και τόσο καλές ή τέλος πάντων όχι και τόσο υγιείς.

Η σύντροφος της Rebel, τρέχει ένα brand μόδας στο Los Angeles. Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως μας έχει κάνει θετική εντύπωση η διαχείριση του come out της Rebel. Κανείς δεν έχει σπεύσει να τη φορτώσει με κάποια σεξουαλική ταυτότητα, όπως λεσβία ή bi. Η είδηση είναι ότι η σχέση στην οποία βρίσκεται τώρα είναι γυναίκα. Ας μην ξεχνάμε πως η προηγούμενη γνωστή σχέση της ήταν με τον Jacob Busch.