To 5ο επεισόδιο του ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ είναι αφιερωμένο στην ψωρίαση. Κάποιος καλοπροαίρετος θα έλεγε πως αργήσαμε το upload του σημερινού επεισοδίου λόγω της ευρωπαϊκής περιοδείας, αλλά η αλήθεια είναι πως εξαντλήσαμε το casting των καλεσμένων μας. Μετά από τρελό ψάξιμο, ναι, ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΩΡΙΑΣΗ, οκ ακούγεται λίγο περίεργο, εννοούμε πως βρήκαμε την κατάλληλη καλεσμένη για να μας μιλήσει για αυτό. Ντάξει, μεταξύ μας εκείνη μας έστειλε. Ο αυτόκλητος σωτήρας μας για σήμερα ακούει στο όνομα Φωτεινή.

Η Φωτεινή, λοιπόν, έχοντας διαγνωστεί με το συγκεκριμένο αυτοάνοσο από τα 16 της, μας αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην εμφάνισή της και όχι μόνο. Υπήρξε φάση που είχε εξαπλωθεί σε βαθμό που το δέρμα της κατά 70% είχε μόνο κηλίδες, στιγμές που πονούσε κατά τη διάρκεια του μπάνιου, μέρες που σηκωνόταν απ’ την καρέκλα και άφηνε στίβα λευκών σημαδιών, βασανιστικά καλοκαίρια που φορούσε μακρυμάνικα, μέχρι και με αδιάκριτες ερωτήσεις στο κολυμβητήριο ήρθε αντιμέτωπη.

Παρ’ όλα αυτά, η πλέον ρυθμιζόμενη κατάσταση της Φωτεινής δεν την καθιστά ανήμπορη ή ανασφαλή στη ζωή γιατί χάρη στην ψωρίαση, απομυθοποίησε την επιφανειακή αξία που δίνουμε στην εικόνα.

Καλή ακρόαση!

ΥΓ: Ξέρουμε αν υπάρχει target group για αγορές νεκρών κυττάρων δέρματος; Πουλάμε και χονδρική.

ΥΓ2: Δεν το γλιτώνουμε το cancel.

Μπορείς να ακούσεις το ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ στο spotify, στο google podcasts και στο simplecast.

Μουσική τίτλων: Ermis (@ermismusic)

Συμπαραγωγή: Radcast