Σαν γυναίκες, θέλουμε να δηλώσουμε πως τρέφουμε τεράστιο θαυμασμό για όσες από εσάς έχετε ταλέντο με το makeup. Δεν είναι ότι είμαστε άχρηστες, αλλά το conturing ποτέ δεν μάθαμε πώς γίνεται. Ευτυχώς μας πρόλαβαν οι εξελίξεις που το ανέδειξαν σε έναν παραπλανητικό τρόπο να αλλάζεις το πρόσωπό σου. Σε «υπερβολικά πολλή προσπάθεια», τέλος πάντων.

Μάλλον σε αυτούς που αρχίζουν να απομυθοποιούν το εξαιρετικά «δουλεμένο» makeup είναι και η TikToker, Τζούλια Γκραντόνι, η οποία αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς makeup. Ξέρετε τι κάνει cool αυτό το βίντεο; Η περιπαικτική διάθεση, στα όρια του σαρκασμού, με την οποία αντιμετωπίζει όποιον της σχολιάζει πόσο όμορφη είναι μετά από ένα ολόκληρο session γεμάτο foundation, κοψίματα, concealers, κραγιόν και ψεύτικες βλεφαρίδες. Ναι, το makeup είναι τέχνη και αυτό αποδεικνύεται και στο εν λόγω βίντεο με έναν τρόπο.

Στο βίντεο αυτό, το οποίο μας έφτιαξε τη διάθεση, η ίδια εμφανίζει μια φωτογραφία της, βαμμένη, με σχόλια όπως «ουάου είσαι τόσο όμορφη» να περνούν από την οθόνη. Και μετά; Μετά η λυτρωτική και αβίαστα αστεία αλήθεια. Η ίδια αμακιγιάριστη να γελάει με αυτά τα σχόλια, τραγουδώντας «δεν είμαι εγώ αυτή».

Παιδιά, ναι. Το makeup είναι ένα υπέροχο εργαλείο, είναι τέχνη, είναι ένας τρόπος έκφρασης και ένα στιγμιαίο μπουστάρισμα της αυτοπεποίθησής μας, αλλά δεν είναι εμείς. Είναι απλώς ο τρόπος μας να βελτιώνουμε το πρόσωπο που μας έδωσε η φύση. Πολλές φορές μάλιστα είναι το μέσο για να δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόσωπο με κοψίματα, και γωνίες, και highlights. Εσείς, δηλαδή, γιατί εμείς ούτε μια σκιά δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

@jugrandoni #greenscreen ♬ 444 – jah