Προσπαθήσαμε με τον τίτλο μας να αντιγράψουμε γνωστά σκανδαλοθηρικά περιοδικά και σάιτ, αλλά όπως φαίνεται, δεν τα καταφέραμε με μεγάλη επιτυχία. Η προσπάθεια μετράει, όμως, έτσι μας έλεγαν οι προπονητές μας όταν ήμασταν μικροί και κυνηγούσαμε το όνειρό μας στον αθλητισμό. Το ίδιο κάνει και ο Trannos, ο τράπερ που θέλει να ζήσει τη ζωή ενός «γκάντστα», με τη διαφορά ότι όντως, έχει καταφέρει πολλά στα 22 χρόνια ζωής του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει 2Pac

Όπως όλοι μας πληροφορηθήκαμε χθες, ο Trannos συνελήφθη στο Μπουρνάζι για παράνομη οπλοκατοχή, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματικό πρόστιμο και όλα αυτά, γιατί πρώτα ζει και μετά γράφει τις εμπειρίες του. Μάλιστα, λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου ανέβασε και ένα στόρι στο Instagram, λέγοντας ότι είχε ένα ακόμα όπλο στο αυτοκίνητο το οποίο οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν. Και δώστου τα γέλια μαζί με τα αλάνια τους φίλους του.

Είναι όμως τόσο «κουλ» όσο έδειξε στο στόρι και στα βίντεο κλιπ του; Μάλλον όχι. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από ένα άκρως αποκαλυπτικό (εντάξει σταματάμε) ρεπορτάζ του ANT1 με τον γνωστό μπούμερ φίλο μας Νίκο Χατζηνικολάου. Τα δημοσιογραφικά τσακάλια του μίλησαν με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που σταμάτησαν για έλεγχο τον Tranno και θέλοντας να δώσουν τη δική τους απάντηση στο στόρι του τράπερ, είπαν ότι τον ακινητοποίησαν και «ταράχτηκε». Εντάξει, 22 χρονών είναι, μοιάζει λογικό. 

 

Στο ρεπορτάζ ακούμε επίσης ότι ο Trannos ήταν «τρομαγμένος, δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στα βίντεο κλιπ». Μεταξύ μας, αν εξαιρέσουμε μεγάλο μέρος του κοινού του, ποιος πιστεύει ότι ο 22χρονος κάνει τη ζωή που περιγράφει στα τραγούδια του; Γερές δόσεις μπουμεριάς, αν και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Κι άλλο λίγο και θα τραγουδούσαν ειρωνικά τον στίχο «θέλει όπλο ο μικρός».

«Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ατομική μας ασφάλεια», είπαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, «τον ακινητοποιήσαμε, καθώς φοβηθήκαμε οτι μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε». Τρομερό, ε;