Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Όχι τίποτα άλλο, δεν θέλουμε να μπλέξουμε με μηνύσεις, αυτό μας έλειπε καλοκαιριάτικα. Τη γλιτώσαμε από γνωστό πολιτικό που μοιράζει τις μηνύσεις όπως μοιράζει η γιαγιά στο χωριό της καραμέλες, θα ήταν κρίμα να τρέχουμε στα δικαστήρια με ένα άτομο που πραγματικά εκτιμούμε ως καλλιτέχνη και έχουμε χορέψει με τα τραγούδια του άπειρες φορές. Στον τράπερ Tranno αναφερόμαστε, αυτόν τον γίγαντα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας που δεν σταματά να κυκλοφορεί το ένα χιτ μετά το άλλο. Ήρεμα άνθρωπέ μου, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε, ακόμα και οι ντισκ τζόκεϊ κάνουν παράπονα αφού πάνε όλοι και τους λένε «βάλε Tranno μην τα σπάσουμε όλα εδώ μέσα».

Από το πρωί, όπως λογικά ήδη έχετε πληροφορηθεί, ένας τράπερ συνελήφθη στο Μπουρνάζι καθώς κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του ένα Glock. Όπως διαβάζουμε, η ποινή φυλάκισης είναι 10 μήνες με αναστολή και χρηματική ποινή «στον 22χρονο τράπερ». Εμείς δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο τράπερ και θέλουμε να τονίσουμε ότι τυχαία γράφτηκε αυτό το κείμενο σήμερα.

 

Αυτό είναι το απλησίαστο και επικίνδυνο 24ωρο του Trannos (ή Trannou; Δύσκολη πίστα γέροντα). Μην το δοκιμάσετε, δεν είναι για όλους.

11:02 Ανοίγει τα μάτια του. Κοιτάζει το κινητό του. Βλέπει ότι είναι νωρίς. Πέφτει πάλι για ύπνο.

13:21 Ξυπνάει για τα καλά. Έχει πονοκέφαλο από τα πολλά ξύδια. Αντί για νέρο πίνει βότκα για να δει αν πιάνει το κόλπο που λέει ότι αν πιεις ένα ποτό το πρωί, ίδιο με αυτό που έπινες χθες, «στρώνεις».

13:49 Πίνει καφέ.

14:36 Κάθεται στον καναπέ. Κοιτάζει το τραπέζι του. Κάτι λείπει αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι.

15:20 Τρώει πρωινό, άσχετα αν είναι μεσημέρι. Σκέφτεται πόσα έχει καταφέρει ενώ είναι μόλις 22 χρονών.

16:00 Πάει σε παιχνιδάδικο και αγοράζει ψεύτικο όπλο. Τώρα νιώθει πιο ασφαλής.

16:50 Kλείνει εισιτήρια για Ίμπιζα, γυρίζει βίντεο κλιπ, στέλνει φώτο στους φίλους του στο Μπουρνάζι και εκείνοι γίνονται loco. «Τρελέ μου», του λένε, «φέρε μια Λάμπο και από εδώ να τους τρελάνουμε».

18:04 Πάει να διαλέξει νέα γυαλιά ηλίου. Τελικά το μετανιώνει. Φοράει πάλι τα ίδια και φιλάει μια εικόνα του Μπουγά που έχει στην τσέπη του.

19:07 βρίσκεται ήδη στη Μύκονο και γυρίζει άλλo βίντεο κλιπ. Γελάει με το πώς «τσιμπάει» η νεολαία με τα τραγούδια του ενώ είναι ίδια μεταξύ τους.

19:45 Χαϊδεύει το ψεύτικο όπλο του.

20:03 Βρίσκεται στο Μπουρνάζι με τους loco φίλους του. Τους δείχνει ένα κουμπί που βούτηξε από τις Lamborghini που νοίκιασε και εκείνοι παθαίνουν loco επεισόδιο παραφροσύνης.

21:23 Πάει σε ένα μαγαζί, τραγουδάει για 10 λεπτά χωρίς autotune, o κόσμος αναρωτιέται ποιος είναι αυτός, τσεπώνει κάτι χιλιάρικα και γελάει με το πόσο εύκολη είναι η δουλειά του.

22:48 Ξεκινάει της βόκτες και παίζουν το κομμάτι Madame προς τιμήν του. Σηκώνεται και φεύγει, έχει βαρεθεί να το ακούει.

23:50 Κόβει βόλτες στο Μπουρνάζι με το αυτοκίνητο. Τον σταματάει η αστυνομία. Βρίσκουν το ψεύτικο όπλο, γελάνε, του δίνουν ένα loco ρισπέκτ και τον αφήνουν.

00:34 Ξαπλώνει, ήταν μια εξουθενωτική μέρα. Τον παίρνει ο ύπνος.

03:23 Ξυπνάει ιδρωμένος από έναν εφιάλτη. Είδε ότι η αστυνομία τον συνέλαβε για παράνομη οπλοκατοχή, κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφού το είδε στον ύπνο του.