Μερικά φλεξαρίσματα είναι τίμια. Άλλα είναι αχρείαστα ή ακόμα και παράξενα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ένας χρυσός κανόνας για το πώς να κάνεις ένα φλεξ το οποίο να αξίζει τον κόπο, να μην είναι κραυγαλέο και να μη σε χαρακτηρίσει. Μερικές φορές, το φλεξ είναι σαν εκείνη την απόφαση που παίρνουν άτυπα κάποιοι, να αγοράσουν ένα ακριβό φούτερ ενός πολυτελούς brand, με το λογότυπο να φιγουράρει με τεράστια γράμματα στο σημείο του στήθους. Κανείς δεν το θέλει αυτό και το φλεξ σουτάρεται σχεδόν αυτοβούλως στα σκουπίδια. Το τεχνολογικό φλεξ από την άλλη είναι κάτι το διαφορετικό.

Θα εξηγήσω. Δεν έχει νόημα να φλεξάρεις κάτι άλλο πέρα από μια αβίαστη απόφαση, μια καλή αγορά, μια επένδυση -είτε οικονομική είτε χρόνου. Ωστόσο, μιλώντας για καλές αγορές και αποφάσεις, μαθηματικά οδηγούμαστε στη Samsung, η οποία προσφέρει έναν πολύ καλό λόγο για φλεξ. Και ένα φλεξ που γίνεται από μόνο του. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα πέραν του να βγάλεις το Galaxy Z Flip3 σου από την τσέπη, να το ξεδιπλώσεις -ναι!, και να το ακουμπήσεις στο τραπέζι. Το φλεξ όχι μόνο έγινε, αλλά επαναπροσδιορίστηκε για πολλούς λόγους και πλέον ονομάζεται “flex mode” για τους λάτρεις και μη της τεχνολογίας. 

Νέες γωνίες για selfie

Selfies από δύσκολες γωνίες. Selfies από τη μέση και πάνω ή τη μέση και κάτω (δεν θα τα χαλάσουμε εκεί). Το θέμα είναι πως οι selfies αυτές δεν θα είναι κουνημένες, δεν θα εμφανίζεται σαν φάντασμα το χέρι σου καταλάθος στο πλάνο. Οι selfies αυτές θα έχουν βγει «χωρίς χέρια» (το πιο πατροπαράδοτο φλεξ στη μαμά σου), άρα θα έχεις όλο τον χρόνο να δουλέψεις την πόζα και το πρόσωπό σου. Ελπίζουμε όχι το duck face σου. Γενικότερα το flex mode μετατρέπει την κάμερα σε ένα μικρό θαύμα. Διάβασε εδώ περισσότερα.

Το ένα επεισόδιο μετά το άλλο σε πτήση “χωρίς χέρια”

Για μερικούς, το αεροπλάνο περιλαμβάνει τον τέλειο αριθμό αγνώστων ώστε να γίνει ένα πολύ καλό φλεξ, χωρίς αυτή η μικρή στιγμή αλαζονίας να σε κυνηγάει σε όλη σου την κοινωνική ζωή. Κάθεσαι στη θέση σου. Δένεις τη ζώνη σου πριν σου το ζητήσει ευγενικά η αεροσυνοδός. Τοποθετείς το Samsung Galazy Z Flip 3 στο τραπεζάκι, με τη μισή οθόνη κάτω. Βλέπεις όσα επεισόδια σειράς χρειάζεται, χωρίς να πέφτει, χωρίς να το κρατάς, χωρίς να κουραστείς. Ναι, μόλις φλέξαρες χωρίς καν να φλεξάρεις. 

Χωράει σε κάθε τσέπη

Η νέα εποχή έχει βάλει ένα ακόμα δίλημμα στη ζωή μας. ΟΚ, να είναι μεγάλη η οθόνη του κινητού, αλλά διάολε, όχι τόσο μεγάλη που να μη χωράει στην τσέπη μου. Βλέπετε, οι τσέπες είναι οι καλύτερες φίλες όσων βρίσκουν τα μεγάλα backpacks και τις τσάντες κάπως καταπιεστικές. Με το flex mode μπορείς να φλεξάρεις ένα κινητό που διπλώνει στη μέση και χωράει παντού, χωρίς να θυσιάσεις ίντσες και άνεση. Χωρίς να κάνεις πίσω σε τίποτα. Με χέρια ελεύθερα σε κάθε σου κίνηση.

Βλέπεις βίντεο και στέλνεις μήνυμα ταυτόχρονα

Θα σου περιγράψω μια σκηνή: βλέπεις βίντεο κλιπ στο YouTube. Βλέπεις ένα stand up comedy βίντεο στο YouTube. Βλέπεις tutorial βίντεο για το πώς να κάνεις τον σκύλο σου να αγαπήσει το μπάνιο. Και σου στέλνει μήνυμα στο Messenger το crush σου. Με όλα τα υπόλοιπα κινητά αναγκάζεσαι να σταματήσεις να βλέπεις αυτό που βλέπεις, για να απαντήσεις στο μήνυμα. Ωστόσο το flex mode σου δίνει τη δυνατότητα να τα κάνεις και τα δυο ταυτόχρονα. Ναι, μπαίνεις και εσύ σε φλεξ mode ταυτόχρονα. 

Νοσταλγία γιατί θυμίζει τα πρώτα μας κινητά στα 00s

Πάνω από όλα όμως, το flex mode σου δίνει την ευκαιρία να γυρίσεις σε νοσταλγικό mode όλη σου την ντιτζιταλική ύπαρξη. Σε εποχές που τα κινητά μας είχαν καπάκι, ήταν ροζ και χαλάζια και πιστεύαμε πως ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να ανταλλάσσουμε ανούσια SMS επειδή έτσι, επειδή νιώθαμε cool. Αν αναρωτιέσαι πώς θα μετατρέψεις το Samsung σου σε ροζ ή γαλάζιο, να σε ενημερώσω πως είναι διαθέσιμο σε μερικά εξαιρετικά χρώματα ήδη (δες εδώ), αλλά ούτως ή άλλως υπάρχουν εκεί έξω εξαιρετικές θήκες για αυτά τα υπέροχα, ευλύγιστα κινητά. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να με ευχαριστήσεις αργότερα. Μην το κάνεις.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.