Δεν είναι καλοκαίρι αν μια σειρά με πολλά επεισόδια δεν προσφέρει μια σκηνή σεξ για να προκαλέσει μπας και οι τηλεθεατές της δώσουν επιτέλους τη σημασία που της αξίζει. Πέρυσι είχαμε τη σκηνή του Brand New Cherry Favor στο Netflix, φέτος έχουμε αυτή του The Time Traveler’s Wife η οποία, μάλιστα, διεκδικεί το βραβείο της πιο άβολης ερωτικής σκηνής όλων των εποχών. Τυχαία, πέσαμε πάνω σε αυτή και ψάχνοντας να μάθουμε περισσότερα σε ξένα μέσα, καταλάβαμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που νιώσαμε κάπως βλέποντάς τη.

Στη σκηνή του δεύτερου επεισοδίου, ο Henry (που υποδύεται ο Theo James) λέει στο άτομο που τον ενδιαφέρει, την Claire, (Rose Leslie) για τον αμήχανο τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του έμαθε για τις δυνατότητές να ταξιδεύει στο χρόνο. Λίγα δευτερόλεπτα «παγωμάρας» ήταν αρκετά για να καταλάβει ο πατέρας του ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τι ακριβώς συνέβη; O Henry, αυτός ο 16χρονος με τις δυνάμεις που μπορούν να αλλάξουν την ιστορία του κόσμου, αντί να κάτι όντως σημαντικό, όπως για παράδειγμα να αποτρέψει έναν πόλεμο, επέλεξε να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να κάνει στοματικό έρωτα (blowjob για τους Αμερικανούς) στον εαυτό του. Θα πείτε, τι πιο σύνηθες, σωστά; Δυστυχώς για τον Henry, (και για τους πολλούς θεατές που έχουν προφανώς τραυματιστεί από αυτή τη σκηνή) ο πατέρας του μπήκε για να δει δύο εκδοχές του γιου του κατά την πράξη. Α-ΒΟ-ΛΟ.

https://t.co/07R25R4jju

Όπως είναι φυσικό, ένας έφηβος που κάνει στοματικό έρωτα στον εαυτό του είναι μια εικόνα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Εικόνες σαν αυτές του Pam & Tommy έχουμε δει, σαν αυτή του Τhe Time Travelr’s Wife του HBO, όχι και ούτε θέλουμε να δούμε στο μέλλον. Ο κόσμος, φυσικά, δεν φαίνεται ότι ήταν ένα για κάτι τέτοιο.

Όπως είπε η Megan O’Keefe του Decider, η δημοσιογράφος που βάφτισε τη σκηνή ως την «πιο άβολη» στην ιστορία της τηλεόρασης, η συγκεκριμένη σκηνή «θα με στοιχειώσει για το υπόλοιπο της καταραμένης ζωής μου». Λογικό.