Τα κουίζ, οι φωτογραφίες και οι οφθαλμαπάτες ήταν πάντα “thing” στο ίντερνετ. Θέλετε να συζητήσουμε για όλα εκείνα τα βράδια που δεν σας έπαιρνε ο ύπνος και καταλήγατε να κάνετε τεστ ακόμα και για το σε ποιον κοιτώνα του Χάρι Πότερ θα ανήκατε; Όχι, φυσικά και δεν θέλετε. Τέλος πάντων, τώρα μια νέα φωτογραφία φαίνεται να έχει σκαλώσει το ίντερντετ, μιας και μόλις το 1% καταφέρνει να δει τον ελέφαντα. Και ξέρετε πόσο θέλουμε οι άνθρωποι να χώνουμε τους εαυτούς μας σε μικρά, «ευλογημένα» ποσοστά.

Σε κάθε περίπτωση, με αυτό το νέο οπτικό κουίζ, περισσότεροι από 6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν φαγωθεί να δουν τον ελέφαντα. Με μόλις το 1% να τον βλέπει τελικά. Πρόκειται για μια εικόνα που κυκλοφορεί στο TikTok εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, αλλά ξέρετε πώς γίνεται: έχει την ώρα του και την ευλογία του από το σύμπαν το viral.

Ο Hectic Nick, ο χρήστης του TikTok που έκανε αυτό το οπτικό κουίζ viral, στο βίντεό του προαναγγέλει πως «μόνο το 1% των ανθρώπων μπορούν να βρουν τον κρυμμένο ελέφαντα σε αυτή την φωτογραφία». Στη φωτογραφία, στο μεταξύ, βλέπει κανείς έναν κυνηγό στη ζούγκλα περιτριγυρισμένο από δέντρα.

«Δεν είναι εύκολο, αλλά υπάρχει ένα στοιχείο. Αν γυρίσεις το τηλέφωνό σου ανάποδα, ενδεχομένως να μπορέσεις να τον βρεις», αναφέρει σε άλλο σημείο, γιατί όπως είπαμε μόλις το 1% βλέπει τον ελέφαντα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ατόμων αυτού του μικρού ποσοστού δεν ξέρουμε καν ποιο είναι; Η παρατηρητικότητα; Τίποτα απολύτως;

Τέλος πάντων. Εσείς ανήκετε σε αυτό το 1%; Τι να πούμε; Αφήστε μας ένα comment; Ένα μήνυμα αγάπης;

@hecticnick Can you find him? ???? #fyp ♬ Build a B*tch – Bella Poarch