Ήρθε η ΔΕΗ, ζήσαμε. Μας έστειλαν το ΕΝΦΙΑ, δεν πάθαμε κάτι κακό. Πληρώσαμε και εισιτήρια για τρίημερο Αγίου Πνεύματος χωρίς να πάρουμε Zanax. Φίδι δεν είδαμε ακόμη στο σαλόνι μας να σουλατσάρει.Είπαμε έπιασαν οι ζέστες αλλά πότε γίναμε Αυστραλία; Ένας αρκετά περίεργος και σίγουρα τρομακτικός “επισκέπτης” βρέθηκε να σέρνεται σε σαλόνι στην Αγία Παρασκευή.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ένοικοι ενός διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, όταν αντίκρυσαν έναν πύθωνα στο σαλόνι τους. Δεν ξέρω πώς δεν λιποθύμησαν και βρήκαν την ψυχραιμία να ειδοποιήσουν την αστυνομία, άνδρες της οποίας ενημέρωσαν ειδικούς για την απομάκρυνση του ερπετού.

 

Οι ένοικοι του σπιτιού στην Αγία Παρασκευή που βρίσκεται στην οδό Χειμάρρας κάλεσαν την αστυνομία άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν. Το φίδι μπήκε σε ένα κουτί και παραδόθηκε στον Σύλλογο Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής από όπου και θα αποχωρήσει για να μεταφερθεί στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Γι αυτό φωνάζουμε να κατεβάζετε τα καπάκια της τουαλέτας.Αν το ερπετό χάθηκε από το σπίτι του δεν το ξέρουμε. Μάλλον δραπέτευσε από το τερράριο του.  Τι είναι τερράριο θα πείτε; Το σπιτακι τους.

Σε σοκ παραμένουν οι ένοικοι του σπιτιού στην Αγία Παρασκευή, όταν το βράδυ της Τετάρτης βρήκαν στο σπίτι τους έναν πύθωνα. Κάποιοι θα είχαν ήδη μετακομίσει. Θέλουμε να πούμε στον πύθωνα ότι είναι ανεπιθύμητος στην Καισαριανή.