Ο Winnie The Pooh αλλάζει στο “Blood and Honey”. Δεν είναι πια εκείνος ο feel good ήρωας που σου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια και τις λαμπάδες για Πάσχα που ζητούσες, ήσυχα ήσυχα, και σου έχουν αφήσει ένα μικρό αρκουδάκι να αράζει με creepy τρόπο δίπλα στο κομοδίνο σου. Αναπολογητικά, ωστόσο. Τέλος πάντων, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, o Rhys Frake-Waterfield μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία τρόμου του, Winnie the Pooh και καταφέραμε να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες για το πώς ο Winnie θα γίνει ένας πολύ κακός, τρομακτικός αρκούδος. Ένας villain βγαλμένος από εφιάλτη. 

O Waterfield, ο οποίος σκηνοθέτησε, έγραψε και ανέλαβε μέρος της παραγωγής της ταινίας, είπε πως η ταινία θα ακολουθεί τον Winnie και τον Piglet να παίρνουν μια σκοτεινή στροφή, όταν ένας φοιτητής πια, ο Christopher Robin, τους εγκαταλείπει. Ποιος να σου έλεγε πως η ενηλικίωσή σου μπορεί να έκανε τον Winnie να αγκαλιάσει τη σκοτεινή του πλευρά. «Ο Christopher Robin απομακρύνεται από αυτούς, δεν τους έχει δώσει φαγητό, έχει κάνει τη ζωή του Pooh και του Piglet κάπως δύσκολη», εξήγησε ο σκηνοθέτης. «Επειδή χρειάστηκε να φροντίσουν τον εαυτό τους τόσο πολύ, ουσιαστικά έγιναν άγριοι. Έτσι επέστρεψαν στις ζωικές τους ρίζες. Δεν είναι πια ήμεροι: είναι πια μια μοχθηρή αρκούδα και ένα γουρούνι που τριγυρίζουν και ψάχνουν να βρουν θήραμα». ΟΚ…

Πολλοί, όπως καταλαβαίνεις, αγχώνονται για τη σύγχυση που θα προκαλέσει ένας Winnie που έχει αφεθεί στα ζωώδη του ένστικτα με τον γλυκό Winnie της Disney. Ο σκηνοθέτης, πάντως, δηλώνει σίγουρος πως κανείς δεν πρόκειται να μπερδέψει τον Winnie της ταινίας του με εκείνον της Disney. «Όταν βλέπεις το εξώφυλλο και τα trailers και τα stills και όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση κάποιος να πιστέψει πως πρόκειται για την παιδική εκδοχή του», τόνισε. 
Επιπλέον, δήλωσε πως τους πήρε 10 ημέρες γυρισμάτων στην Αγγλία το όλο project, και τώρα είναι σε post-production φάση. Μάλιστα ομολόγησε πως η προβολή που έχει πάρει η ταινία από τα μέσα, έκανε την ομάδα του να επισπεύσει τη διαδικασία του editing, ωστόσο δεν σκοπεύει να ρισκάρει την ποιότητα της ταινίας χάριν χρόνου. 

https://t.co/VfBF6MTpOc

Σοβαρή ερώτηση τώρα; Σκοπεύουμε να παρακολουθήσουμε τον Winnie να μεταμορφώνεται στον χειρότερο εαυτό του; Αν και ΟΚ, αντιλαμβανόμαστε πού πάει όλο αυτό, είναι απλώς ένας χαρακτήρας cartoon, διάολε.