Για αρχή, να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για το άτομο που για χρόνια αποδομούσε ένα ένα τα άτομα που πήγαιναν στα Όσκαρ είτε για να «σηκώσουν» το αγαλματίδιο είτε για να δώσουν απλά το παρόν και να ανεβάσουν καμιά φωτογραφία από το κόκκινο χαλί στο Instagram. Ο Ρίκι Τζερβέις, για την ακρίβεια, όχι μόνο τους αποδομούσε, αλλά τους «ξεφτίλιζε», πάντα με τον τρόπο του, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει ρουθούνι.

Να πούμε επίσης ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που έγραψε το βρετανικό Office αλλά και το After Life, μία ακόμα μεγάλη επιτυχία του Netflix από το πουθενά. Είναι ο ίδιος που έχει και αμέτρητες stand up παραστάσεις στο βιογραφικό του. Ε, την τελευταία θα την θυμάται για καιρό.

https://t.co/1tUyx3pxSw

Το SuperNature, το νέο special του Τζερβέις στο Netflix έχει προκαλέσει αντιδράσεις για το περιεχόμενό του και αυτές οι αντιδράσεις έρχονται από κυρίως από την τρανς και την LGBTQ+ κοινότητα, υποστηρίζοντας ότι ο κωμικός κάλυψε τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του με υποτιμητικά και γραφιά αστεία. Φυσικά, στο στόχαστρο βρέθηκε και η πλατφόρμα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει με τον Ντέιβ Σαπέλ. Μέχρι και επίθεση στη σκηνή είχε δεχθεί.

https://t.co/grozKb6Rip

Αναλυτικότερα, ο Τζερβέις, πριν ακόμη ολοκληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του special , άρχισε να μιλάει για τα τρανς άτομα, λέγοντας με το γνωστό του ύφος ότι:

«Ω, γυναίκες! Όχι όλες οι γυναίκες, εννοώ τις παλιομοδίτισσες. Τις ντεμοντέ γυναίκες, αυτές με μήτρες. Αυτοί οι γα@@@ι δεινόσαυροι» και συνέχισε: «aγαπώ τις νέες γυναίκες, Είναι τέλειες, έτσι δεν είναι; Αυτές τις καινούργιες που έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τελευταία. Με τα μούσια και τα μεγάλα προσόντα. Είναι τόσο καλές όσο ο χρυσός. Τις αγαπώ. Και τώρα οι παλιομοδίτισσες λένε “Θέλουν να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες μας”. Γιατί να μην τις χρησιμοποιήσουν; Είναι κυρίες. Δείτε τις αντωνυμίες τους.

Τι λέτε για αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι μία κυρία; Λοιπόν, το όργανό του… Τι κι αν με βιάσει. Τι κι αν αυτή σε βιάσει; Είσαι μετά μία ΤΕΡΦ που@@@;». Ο ορισμός ΤΕΡΦ, απευθύνεται στα άτομα που προωθούν τον αποκλεισμό τον τρανς ατόμων.

O Ρίκι έπαθε Ντέιβ και δεν χωράει καμία αμφιβολία σε αυτό.