Πάντα μέσα στα πράγματα, πάντα διαβασμένοι και to the point, οι άνθρωποι πίσω από τη σελίδα Τελεταί Μπούκουρας παραδίδουν μαθήματα social media και «πώς να γελάσεις με όλα αυτά που ζούμε» αντί να κλάψεις σε εμβρυακή στάση -όπως θα έπρεπε- με την σύγχρονη πραγματικότητα.

Γιατί, εντάξει, δεν έχουμε περάσει και λίγα τα τελευταία χρόνια. Η λίστα ξεκινάει με την οικονομική κρίση, φτάνει στην πανδημία και γενικότερα την υγειονομική κρίση και καταλήγει στην κλιματική αλλαγή. Το τελευταίο διάστημα, όπως είναι λογικό, το αγαπημένο μας γραφείο κηδειών ασχολείται κυρίως με το δεύτερο κομμάτι της λίστας αφού ο κορονοϊός ήταν για μήνες/χρόνια το κύριο θέμα συζήτησης.

Η εποχή μας, όμως, θέλει να μας κάνει ένα ακόμα «δώρο» για να μας αποτελειώσει και αφού βαρέθηκε τον κορονοϊό, αποφάσισε να μας χαρίσει τον ευλογιά των πιθήκων η οποία -να το ξεκαθαρίσουμε αυτό- δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τον βαθμό επικινδυνότητας του ιού που μας έκλεισε μέσα στο σπίτι.

Έτσι, οι Τελεταί Μπούκουρας, μετά τα επιτυχημένα σχόλια για το εμβόλιο, για το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ντουμπάι και τις περίφημες δωροκάρτες, είπαν να ασχοληθούν με την επικαιρότητα και την ευλογιά των πιθήκων που έχει κατακλύσει το timeline μας -ελπίζουμε όχι και τη χώρα μας- με διάφορες «ειδήσεις».

«Παρακαλώ, ξαπλώσθε…» όπως έγραψαν οι ίδιο στο πρώτο κόμεντ κάτω από το ποστ που ήδη έγινε viral και γελάστε ή κλάψτε με τα χάλια μας. Άλλωστε, η ζωή είναι μικρή (γι’ αυτό πάνε καλά οι δουλειές τους), ας την διακωμωδήσουμε όσο μπορούμε και προλαβαίνουμε.