Όλα είναι θέμα σωστού ή λάθος timing σε αυτή τη ζωή. Είτε αυτό έχει να κάνει με τα φλερτ και γενικότερα τις ανθρώπινες σχέσεις είτε με μια επαγγελματική ευκαιρία είτε με μία φωτογραφία. Τι εννοούμε; Εννοούμε ότι η πραγματική ζωή μπορεί να γίνει πολύ, πολύ πιο περίεργη από τη φαντασία μας. Αυτό που χρειάζεται για να το εμπεδώσουμε είναι μια φωτογραφική μηχανή και την τύχη με το μέρος. Βασική προϋπόθεση, φυσικά, είναι το σωστό timing που αναφέρθηκε παραπάνω.

Κάποιοι άνθρωποι που βρέθηκαν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή -πάντα με μια κάμερα στο χέρι- κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν τις αντανακλάσεις προς όφελός τους και να «σκηνοθετήσουν» μερικές πραγματικά συγκλονιστικές εικόνες, χωρίς μάλιστα να μπουν στη διαδικασία να ανοίξουν το φώτοσοπ και να το αφήσουν να κάνει τα «μαγικά» του.

Σε αυτή τη λίστα θα βρείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και πιο κουλ φωτογραφίες από το διαδίκτυο, οι οποίες είναι απίστευτα δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν έχουν περάσει από ειδικά φίλτρα. Ωστόσο, οι φωτογραφίες είναι εντελώς «φυσικές» και δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία, με όλα τα εφέ τους να καταγράφονται είτε σκόπιμα είτε εντελώς τυχαία. Άντε να πείσεις τους γονείς σου ή τους φίλους σου τώρα ότι αυτές οι εικόνες είναι αληθινές.

Αυτή η φωτογραφιά είναι από το Κεντάκι των ΗΠΑ. Θα μπορούσε να είναι και από τον Πόλεμο των Κόσμων

Όχι, δεν είναι τρεις διαφορετικές φωτογραφίες, είναι μία

Οι 4 εποχές μέσα από ένα σαλόνι

Αυτό που βλέπετε είναι στο λιμνοσπύλαιο Μελλισάνης

“Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε”

Όχι, η γάτα δεν φοράει δερμάτινο

Η οπτική ψευδαίσθηση της απόστασης

Μια γάτα πάνω στα σύννεφα. Ίσως και όχι

Είναι αυτό το ψηλότερο λεωφορείο του κόσμου; Για κοίτα καλύτερα

Όχι, δεν έχασε το πόδι της η γάτα