Το ότι υπάρχει ένας τύπος στο TikTok που δηλώνει -ίσως και να το πιστεύει- ταξιδιώτης του χρόνου, είναι γνωστό. Μετά από εκείνα τα βίντεο στα οποία μας έδινε spoiler πλάνα από τον πλανήτη του μέλλοντος, σε μια πόλη άδεια, χωρίς ίχνος ζωής, τώρα επιστρέφει με άλλα καταστροφικά γεγονότα που περιμένουν αυτόν τον δύσμοιρο πλανήτη.

Ο TikToker @realtiktoktimetraveler δηλώνει πως έρχεται από το 2236 και ο λογαριασμός του ήδη απαρτίζεται από μερικά βίντεο που προμηνύουν καταστροφικά γεγονότα. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, ισχυρίζεται πως τον Οκτώβριο του 2022, σε κάποιους μήνες από τώρα, δηλαδή, η Ευρώπη θα χτυπηθεί από μια βροχή μετεωριτών, που ονομάζονται “Draconid”. Ο «ταξιδιώτης του χρόνου» στη λεζάντα του βίντεο έγραψε πως στις 12 Οκτωβρίου θα επέλθει βροχή μετεωριτών, η οποία και θα χτυπήσει την Ευρώπη, και πως στην όλη καταστροφή θα θρηνήσουμε πολλά θύματα.

Σε άλλο βίντεο, φλεξάρει γνώση από άλλα σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν μέσα στο 2022 και αυτό γιατί «μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ταξιδεύω μέσα στον χρόνο, αλλά θα σας αποκαλύψω μερικά σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν το 2022». Έτσι λέει στην αρχή του βίντεο και παραθέτει τα εξής.

  • Στις 17 Ιουνίου θα εμφανιστούν τα σημάδια του μεγαλύτερου πλάσματος του Ειρηνικού Ωκεανού.
  • Στις 16 Σεπτεμβρίου ένας πολύ δημοφιλής μουσικός θα βγει και θα παραδεχθεί ότι προσποιήθηκε το θάνατό του.
  • Μέχρι το τέλος του έτους, τα ρομπότ θα έχουν πάρει έως και 20% περισσότερες θέσεις εργασίας, αντικαθιστώντας τους ανθρώπους.

Ναι, όλα βγαλμένα από τα πιο εθιστικά τρομολαγνικά σενάρια κάθε ψεκασμένου. Όπως αντιλαμβάνεσαι, στα σχόλια η δυσπιστία έπαιξε κεντρικό ρόλο. Στην τελική, κι αυτός, ας έλεγε κάτι λιγότερο γραφικό, αν ήθελε να γίνει πιο πιστευτός. Ας πούμε, πως πέντε άνθρωποι θα γίνουν Σούπερμαν.

@realtiktoktimetraveler ⚠️Upcoming events in 2022⚠️#timetravel #timetraveler #time #travel #viral #fyp #fypシ #xyzbca #foryoupage #event #world #date #earth #creepy #creepyfacts #beware #soon #upcoming #aliens #dates #sun #space #ufo #hack #hackers #meteor #rock #fire #2022 #august #july #october ♬ Scary – Background Sounds