Τα έχουμε πει παιδιά, όταν το σεξ που μας δείχνουν σε σειρές μοιάζει με το σεξ που κάνουμε τότε νιώθουμε ωραία. Η  Έρικα Λαστ επί παραδείγματι, που μέσα από ένα TED Talk της μας εξήγησε γιατί το πορνό μπορεί να είναι φεμινιστικό, είναι δημιουργός ερωτικών ταινιών. Με τα βίντεό της μας δείχνει τι σημαίνει οικειότητα, έρωτας, πάθος, λαγνεία, αλλά κυρίως πώς όλες αυτές οι έννοιες χωρούν στο σεξ. Λατρέψαμε την Κλόε Τσέρι που παράτησε την καριέρα της στο πορνό για το Euphoria.

Κι υπάρχουν και οι σκηνές του Netflix που αξίζουν τη συνδρομή περισσότερο από λογαριασμό στο OnlyFans. Όπως στο “Σκοτεινή Επιθυμία” που έχει τόσο σεξ που δεν σε νοιάζει το σενάριο.

‘She’s Gotta Have It’

Αυτό το σύγχρονο ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του Spike Lee του 1986 ακολουθεί μια καλλιτέχνιδα με έδρα το Μπρούκλιν, τη Nola Darling, καθώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του gentrification στην αγαπημένη της γειτονιά και τις προκλήσεις της εξισορρόπησης ανοιχτών σχέσεων με τρεις διαφορετικούς άντρες και μια γυναίκα. Μέσα στα πρώτα 10 λεπτά της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν, υπάρχει μια ερωτική σκηνή διάρκειας δυόμισι λεπτών μεταξύ της Nola και την Opal, μια κουήρ σκηνή σεξ μεταξύ δυο μαύρων γυναικών.

Easy

Η σειρά προσφέρει μια εξαιρετικά ειλικρινή ματιά στο σεξ και τις σχέσεις, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μερικές από τις πιο σέξι και αυθεντικές σκηνές που είναι διαθέσιμες στο Netflix αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα άβολο καυτό τρίο στο επεισόδιο 6 της πρώτης σεζόν μεταξύ της Μαλίν Άκερμαν, της Κέιτ Μικούτσι και του Ορλάντο Μπλούμ. Στο “Vegan Cinderella”, το δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, η Κίρσι Κλέμονς και η Ζακλίν Τομπόνι ερωτεύονται η μία την άλλη σε μια από τις καλύτερες (και πιο καυτές) απεικονίσεις της λεσβιακής επιθυμίας στην οθόνη.

‘A Perfect Ending’

Αυτή η παράξενη ταινία ακολουθεί μια πολύ καταπιεσμένη σύζυγο που δεν έχει βιώσει ποτέ οργασμό. Οι φίλοι της, που είναι όλες λεσβίες, την πείθουν να συναντηθεί με μια ιερόδουλη για να τελειώσει η δουλειά. Spoiler alert: Το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της ταινίας το περνάει γυμνή στο κρεβάτι, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι τα καταφέρνει.

‘Sex/Life’

Δεν εκπλήσσει κανέναν που το βλέπουν οι χρήστες του Netflix. Είναι κάτι σαν πορνό. Στην Αγγλία το αποκαλούν shagathon (μαραθώνιος σεξ σε μια ελεύθερη μετάφραση). Μπροστά του το Bridgerton μοιάζει με σειρά που διδάσκεται στο κατηχητικό. Είναι βασισμένο στο βιβλίο του B. B Easton «44 Chapters About 4 Men» και –δεν τα βγάζω από το μυαλό μου – ακολουθεί μια νοικοκυρά που βαριέται μετά τη γέννησή δυο παιδιών τον ανέφελο, απροβλημάτιστο γάμο της με έναν λεφτά και της λείπει το βρώμικο σεξ που έκανε με τον πρώην της, έναν Αυστραλό με λεφτά (επίσης) και ψυχολογικά που φορούσε δερμάτινα για να καταλάβουμε ότι είναι bad boy. Από το σεξ στην πισίνα έως το σεξ με το οι σκηνές σεξ σε αυτή τη σειρά είναι άφθονες.

‘Orange Is the New Black’

Άφθονο λεσβιακό σεξ με φυλακισμένες.

Riverdale

Ο Άρτσι και η Μπέτυ στο ντους. Σεζόν 5, επεισόδιο 5.

Dark Desire

Ένα από τα πιο σέξι ζευγάρια της σειράς είναι η Άλμα, η οποία είναι παντρεμένη, και ο Ντάριο, ο πολύ νεότερος εραστής της. Η Άλμα είναι μια καθηγήτρια πανεπιστημίου  (με άθλια σεξουαλική ζωή αλλά με ζωηρή λίμπιντο)ακούει τον σύζυγό της σε μια ύποπτη τηλεφωνική συνομιλία με τη γραμματέα (κλισέ αλλά από τη ζωή βγαλμένο) και, στη συνέχεια, επισκέπτεται τη φρεσκοχωρισμένη φίλη της, η οποία τη σέρνει σε ένα κλαμπ. Εκεί συναντά τον Ντάριο και κοιμούνται μαζί. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Παίζει μια δεύτερη πλοκή με την έφηβη κόρη της Άλμα, τη Ζόι και το αρχετυπικό τεκνό που γράφει και ποιηματάκια. Μια ένοχη απόλαυση σε 18 επεισόδια που τελικά έχει και δεύτερη σεζόν. Το σεξ είναι άφθονο σε σημείο που ξεχνάς την υπόθεση. 15 επεισόδια μετά θα μάθουμε τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα στο ξενοδοχείο. Δεν μας νοιάζει και τόσο, μεταξύ μας.

Toy Boy

Μετά από επτά χρόνια σε μια φυλακή της Μάλαγας, ένας στρίπερ αποφυλακίζεται και προσπαθεί να αποδείξει ότι η ερωμένη του τον παγίδευσε για τον φόνο του άντρα της. Ματσίλα και καλή καρδιά.

The Witcher

Δύο λέξεις: Χένρι Κάβιλ. Σεζόν 1, επεισόδιο 3: Betrayer Moon. Αυτή η σεξουαλική σκηνή ανάμεσα στη Yennefer, την οποία υποδύεται η Άνια Σαλότρα και τον Istredd, τον υποδύεται ο Ρόις Πιέρεσον, παίζει όλες τις ηδονοβλεπτικές φαντασιώσεις σας.

365 DNI

Αυτή η ταινία ρομαντικοποιεί μια εξαιρετικά τοξική σχέση , οπότε δείτε την μόνο για τις σεξουαλικές σκηνές. Μετάβαση στο 1:08:38 για μια σκηνή σεξ με σκάφος που διαρκεί, χωρίς αστείο, ίσως τέσσερα ή πέντε λεπτά. Πολύ καυτό.