Ο καιρός είναι κάτι παραπάνω από καλός και η θερμοκρασία, άσχετα αν βρισκόμαστε στα μέσα του Μαΐου, θυμίζει κάτι από αρχές Ιουλίου. Έτσι, όπως κάθε χρόνο, το ένα event διαδέχεται το άλλο αφού ο κόσμος, λόγω των περιορισμών που βίωσε τους τελευταίους μήνες, θέλει να διασκεδάσει. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά μετά από δύο καλοκαίρια που ο κορονοϊός -ιδίως μετά την έλευση των τουριστών- είναι «εξαφανισμένος». Και αφού όλα μοιάζουν ωραία και καλά, γιατί να μην πάμε και στην εκδήλωση το Αρτέμη Σώρρα, ε;

Κυρίες και κύριοι, είναι αλήθεια: ο Αρχηγός επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ και μαζί με μια στρατιά από μπράβους-σερβιτόρους βρέθηκε σε μια βίλα στο Λαγονήσι να μιλήσει στους φανατικούς οπαδούς του. Μαντέψτε, γνώρισε την αποθέωση. Αυτό που κρατήσαμε εμείς όμως είναι οι σύντομες ομιλίες που έδινε με τον κόσμο που τον αγαπά και τον λατρεύει.

Στην αυλή της βίλας, με απίθανη κιτς αισθητική, φοίνικες και πλαστικές καρέκλες πουν θα ζήλευε και το καλύτερο πανηγύρι της χώρας, ο Αρτέμης Σώρρας έκοβε βόλτες ελεύθερος για να ξεχάσει το διάστημα που πέρασε στον Κορυδαλλό ενώ έδωσε και μια αρχηγική ομιλία που θα θυμούνται για καιρό οι οπαδοί του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις.

Μετά τα λόγια σοφίας του, πάντα μαζί με τους bodyguards, o Αρτέμης Σώρρας, όπως βλέπουμε σε ένα βίντεο στο TikTok χαιρετάει τον κόσμο, μέχρι που εμφανίστηκε ένα error 404 στην οθόνη μας. Ναι, μας «έκαψε». Όχι μόνο εμάς, αλλά και την κυρία που δείχνει να μην κατανοεί τι ακριβώς της είπε. Λογικό θα πούμε εμείς. Σκεφτείτε να έρχεται κάποιος δίπλα σας, να σας χαιρετά και ξαφνικά να σας λέει «ενωθήκαμε και τώρα ενώνουμε την ένωση».

@e.sy_lindion

ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΏΡΡΑΣ

♬ πρωτότυπος ήχος – Ε.ΣΥ ΛΙΝΔΙΩΝ