Η Λίλα Μος, η κόρη της Κέιτ Μος, έχει διαβήτη τύπου 1. Και ενώ πρόκειται για μια κατάσταση η οποία μπορεί και να μη γίνει εμφανής στη ζωή του πάσχοντος, εκείνη προτιμά να το δείχνει υπερήφανα. Μετά από βόλτες στο catwalk και πόζες στο Met Gala, τώρα η Λίλα Μος ποζάρει υπερήφανη, με τον αισθητήρα μέτρησης σακχάρου στο μπράτσο της, στη νέα καμπάνια Fendi-Versace.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Το 19χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Fendi, σε συνεργασία με τον οίκο Versace, ποζάροντας υπερήφανη με τον αισθητήρα της στο μπράτσο. Με φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια από άλλους διαβητικούς. «Σε ευχαριστούμε που ανεβάζεις το libre σου. Σημαίνει πολλά για την κοινότητα του διαβήτη τύπου 1». Μιλώντας για libre, εννοούν τους αισθητήρες μέτρησης σακχάρου, FreeStyle Libre, στους οποίους έχουν στραφεί πολλοί διαβητικοί, ώστε να έχουν εύκολα και συνεχώς μια εικόνα της γλυκόζης τους ανά πάσα στιγμή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Αυτή η καμπάνια δεν είναι κάτι σαν coming out για τη Λίλα Μος, η οποία τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε περπατήσει στην πασαρέλα του show Fendace, με μια αντλία ινσουλίνης (pod) αυτή τη φορά στο μηρό της. Επίσης, στο πρόσφατο Met Gala εμφανίστηκε με see through φόρεμα και τον αισθητήρα της να φαίνεται και πάλι. Έκανε το Burberry φόρεμά της λίγο πιο ενδιαφέρον, αν μας ρωτάς. Πρόσφατα, σε ένα βίντεο της στήλης της Vogue, “In The Bag”, αποκάλυψε όσα «κρύβει» στην τσάντα της, και πολλά από αυτά αφορούσαν προφανώς τον διαβήτη της. Από την αντλία, μέχρι τα βοηθήματα για ενδεχόμενες υπογλυκαιμίες, έκανε πολλούς διαβητικούς να ταυτιστούν.