Η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός,  η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία αποτελούν το θεμέλιο κάθε ευτυχισμένης και υγιούς σχέσης. Ωστόσο, κάθε σχέση χρειάζεται μια καλή δόση ορίων: οι σύντροφοι δεν πρέπει να έχουν στόχο να ελέγχουν ο ένας τον άλλον και (πάρα πολύ καλό και ώριμο θα ήταν) να σέβονται ο ένας την ιδιωτική ζωή του άλλου. Θα πρέπει να θέλουν να είναι μαζί  χωρίς να το απαιτούν συνεχώς και -εννοείται- χωρίς ο ένας σύντροφος να δυσπιστεί όποτε ο άλλος θελήσει δικό του χρόνο. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά ζητήματα εμπιστοσύνης. Και υπάρχει και μια κατηγορία που δεν έχουν πρόθεση να είναι μονογαμικοί και πιστοί (χωρίς βέβαια να το ξεκαθαρίσουν από την αρχή και να ξέρετε τις επιλογές σας).

Η TikToker @thefreakshowcircus έγινε viral επειδή πόσταρε μερικά βίντεο όπου απαριθμούσε τους 8 αμφιλεγόμενους κανόνες της που ζητά από τους συντρόφούς της να ακολουθούν σχετικά με τη συμπεριφορά τους στο Instagram. Το αρχικό βίντεο προβλήθηκε 3 εκατομμύρια φορές, ωστόσο, τα σχόλια που έλαβε δεν ήταν τόσο υποστηρικτικά (λογικό). Πολλοί θεωρούν ότι μάλλον είναι υπερβολικά κτητική και απαιτητική στις σχέσεις της, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο εμπιστοσύνης κι αυτονομίας. Εν τω μεταξύ, άλλοι θεώρησαν ότι αυτό που ζητούσε δεν ήταν εντελώς παράλογο.

Οι κανόνες της TikToker ουσιαστικά συνοψίζονται στο ότι δεν θέλει το άτομο με το οποίο βγαίνει να «κοιτάζει» άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλει επίσης το αγόρι της να μπλοκάρει οποιοδήποτε άλλο άτομο με το οποίο είχε σχέση στο παρελθόν (ακόμη κι αν ήταν φλερτ). Ο έλεγχος των αλληλεπιδράσεων κάποιου στο διαδίκτυο φαίνεται σαν ένα πολύ ασταθές θεμέλιο για να ξεκινήσετε μια σχέση. Εάν ένας άντρας θέλει να τον σέβεται η κοπέλα ή η σύζυγός του (και φυσικά το αντίστροφο), θα πρέπει να προσπαθήσει να διασφαλίσει ότι η δυναμική της εξουσίας δεν παραμορφώνεται πολύ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τι ζητούσε η γυναίκα αυτή;

Μπλόκαρε κάθε κοπέλα που έχεις σχετιστεί​

Μην ακολουθήσεις στο Instagram νέες γυναίκες από τη μέρα που τα φτιάξαμε

Μην ψάχνεις γυναικείους λογαριασμούς στο Instagram

Μην πατάς καρδούλες και like σε φωτογραφίες γυναικών

Μην απαντάς σε stories

Μην δω να εμφανίζονται λογαριασμοί κοριτσιών στην αρχική σου σελίδα

Αν αρχίσει μια γυναίκα να ποστάρει φωτογραφίες με μπίκινι θα την κάνεις unfollow

Μην πατήσεις ποτέ το link για να πληρώσεις για γυμνό

Υπάρχει και το βίντεο, η κοπέλα το λέει μόνη της, δεν είσαι υποχρεωμένος αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες της να τους ακολουθήσεις. Θα βρει κάποιον να ξεκινήσει μια τοξική πιθανότατα σχέση. 

 

@thefreakshowcircus

If you dated my man after me, YOURE WELCOME ????

♬ original sound – The Freak Show ????