Οι συνθήκες ωρίμασαν, η μυθοπλασία φαίνεται να χτυπά αναγεννημένη από την λήθαργό της την πόρτα της ελληνικής τηλεόρασης και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να έρθει να δείξει πώς γίνονται τα πράγματα. Ίσως να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ή υπερβολικά ενθουσιασμένοι από το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς “Maestro“. 

Ναι, προφανώς πρόκειται για ερωτικό δράμα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί, κατά την περίοδο της πανδημίας, προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα μουσικό φεστιβάλ. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις -γνωστές στους περισσότερους- παθογένειές της. Ο Ορέστης θα ερωτευτεί, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία σε σχέση με τα μέσα ρομάντζα μας ερωτική ιστορία, και μέσα από αυτή τη συνθήκη θα έρθει αντιμέτωπος και με άλλα κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων του νησιού. 

Το τρέιλερ, που ξεκινάει αφήνοντας την αισθητική, τη νησιωτική μαγεία και τον έρωτα να σε παρασύρουν (λογικό, αν σκεφτείς πως τα γυρίσματα έγιναν στους Παξούς, την Κέρκυρα και την Αθήνα που τιμά πάντα με τον δικό του τρόπο ο δημιουργός), σύντομα μετατρέπεται σε δίλεπτο τρέιλερ κοινωνικών δραμάτων της διπλανής πόρτας. Ενδοοικογενειακή βία, κακοποίηση, ομοφοβία στα χειρότερά της και αρκετή ανθρωπίλα, από εκείνες που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ανασαίνουν ακόμα ανάμεσά μας, κάνουν την εμφάνισή τους. 

Δες το τρέιλερ εδώ και παραδέξου πως, διάολε, μας είχε λείψει κάπως ο Παπακαλιάτης. 

Maestro | Teaser from MEGA TV on Vimeo.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Η σειρά 9 επεισοδίων θα προβληθεί τον Οκτώβριο στο MEGA.