Τα πιο απλά πράγματα συνήθως ξεκινούν με μια ακόμα πιο απλή ερώτηση. Τι κάνει μια νύχτα επική; Η παρέα; Το μέρος; Αυτό το απροσδιόριστο κάτι που υπάρχει στη διάθεση όλων; Να παίζει ρόλο το φαγητό που θα μοιραστούμε στο τραπέζι ή το τραγούδι που θα ακουστεί την κατάλληλη στιγμή και θα μας κάνει να υψώσουμε το ποτήρι μας ψηλά και να χορέψουμε;

Η ερώτηση μπορεί να είναι απλή, η απάντηση της όμως δύσκολη. Μια επική νύχτα είναι αυτή που μοιάζουν όλα να κυλούν από μόνα τους. Γίνεται ό,τι πρέπει, όταν πρέπει -χωρίς σχέδιο και επιτήδευση. Σαν κάποιος να κινεί πίσω από τη σκηνή τα αόρατα νήματά της. Όχι «σαν», περίπου αυτό συμβαίνει. Μια επική νύχτα έχει και μια στρατιά από επικούς αφανείς ήρωες. Όλους εκείνους που περνούν σε δεύτερο ρόλο, ωστόσο φροντίζουν με κόπο, ορθοστασία και ξενύχτι να περνάμε εμείς καλά. Καμία βραδιά δεν θα μπορούσε να είχε υπάρξει χωρίς αυτούς.

Χωρίς τον σεφ που ίσως κάποια στιγμή να γνωρίσει φήμη σε ένα γαστρονομικό εστιατόριο, αλλά απόψε έχει να ετοιμάσει μια «ταπεινή» σαλάτα και τον περιμένουν άλλες 50 μέχρι το τέλος της βάρδιας. Χωρίς την dj που δεν θα ανοίξει ακόμα το set κάποιου διεθνούς αστέρα, αλλά θα φροντίσει ώστε να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα. Χωρίς τον περιπτερά, που στις 03:00 το πρωί θα έχει φιλτράκια. Χωρίς τον ντελιβερά, αυτόν τον ιππότη πάνω σε δύο ρόδες που, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, του οφείλεις τη μισή σου ύπαρξη. Χωρίς τον εργαζόμενο στο σέρβις, που έχει αναπτύξει τεχνικές σόναρ και γυρνάει προς το μέρος χωρίς καν να προλάβεις να σηκώσεις το χέρι σου.

Πλέον υπάρχει και κάτι ακόμα που κάνει επικές τις νύχτες μας. Είναι το nightography του Galaxy S22 Ultra που προσφέρει κορυφαίες νυχτερινές λήψεις (video & photos). Οι πιο επικές στιγμές σου, οι εμπειρίες που βιώνεις με τους φίλους σου είναι πλέον φωτεινές, καθαρές, προορισμένες να μείνουν για πάντα, να τις μοιραστείς, να τις ποστάρεις περήφανα, και όχι να τις διαγράψεις την αμέσως επόμενη στιγμή.

Τι πιο ταιριαστό από να ξεκινήσουμε το δικό μας «προβοκατόρικο» mini series για τη νυχτερινή Αθήνα παίρνοντας ένα Galaxy S22 Ultra και μιλώντας με όλους εκείνους και εκείνες που εργάζονται το βράδυ και είναι οι πραγματικοί ήρωες κάθε νύχτας.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.