Ποιος Κέβιν Ντουράντ; Χθες στο ΣΕΦ, πριν και μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 επί της Μονακό, έγινε χαμός και μέσα στο χαμό, το ελληνικό ίντερνετ βρήκε αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με τον Έμα Στόουν και τον θαυμασμό που έδειχνε μετά από κάθε καλάθι της ελληνικής ομάδας. Από την άλλη, ο KD, μπορεί να έμεινε με το στόμα ανοιχτό με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε αλλά και πάλι, ήρθε πίσω από από την ηθοποιό που, πάντα στο πλάι του Γιώργου Λάνθιμου, κατάλαβε από πρώτο χέρι το «εδώ είναι Πειραιάς».

Με μια απλή και σύντομη βόλτα στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι η Έμα Στόουν κατάφερε να κλέψει λίγη από τη δόξα του Ουόκαπ και του ΜακΚίσικ, αφού, όπως και να το κάνουμε, δεν βλέπουμε συχνά ηθοποιούς που βρίσκονται στην A-list να παρακολουθούν έναν αγώνα μπάσκετ στη χώρα μας. Γιατί όμως η Έμα Στόουν μονοπώλησε το ενδιαφέρον; Γιατί, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είναι κουλ, υπερβολικά κουλ και αυτός μας αρέσει.

Είναι άβολη

via GIPHY

Έχει χιούμορ και όταν ένα άτομο έχει χιούμορ μπορεί να γίνει άβολο αφού τα αστεία του και η γενικότερη στάση του δεν «κουμπώνει» με όλους. Η Έμα, όταν πρόκειται να κάνει μια ερωτική σκηνή ή μια απλή σκηνή που αφορά την αγάπη μας προς τον σύντροφό μας, νιώθει άβολα. Στην ταινία Easy A, για παράδειγμα, έπαθε κρίση άσθματος. Η σκηνή έλαβε χώρα σε ένα πάρτι στο γυμνάσιο όπου ο χαρακτήρας της Στόουν θα βοηθούσε έναν φίλο της να αποτινάξει την ταμπέλα του ομοφυλόφιλου. Στερεοτυπικό, ναι, αλλά αυτό ήταν το σενάριο. Όταν γύριζε τη σκηνή, πηδούσε πάνω κάτω στο κρεβάτι και ούρλιαζε σαν τρελή. Αυτές οι απότομες κινήσεις, όμως, προκάλεσαν και την κρίση άσθματος. Στο τέλος, βέβαια, γελούσε.

Δεν της αρέσουν οι αγκαλιές

via GIPHY

Ένα περίεργο πράγμα για την Έμα Στόουν είναι ότι δεν είναι μεγάλη θαυμάστρια των αγκαλιών. Και καλά κάνει, αφού σε πολλά άτομα προκαλεί άγχος. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, λοιπόν, όταν η Τζένιφερ Λόρενς προσπάθησε να την αγκαλιάσει εκείνη το απέφυγε με υποδειγματικό τρόπο. Ο καθένας με τις παραξενιές του, παιδιά.

Μιλάει για τα πραγματικά προβλήματα

via GIPHY

Η Έμμα Στόουν είχε να αντιμετωπίσει έντονο άγχος στη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια και αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την πηγαία αβολοσύνη της. Το ωραίο όμως είναι ότι δεν την πειράζει να μιλάει για αυτό. «Ξέρεις ο Τζέσι Έισενμπεργκ και εγώ είχαμε την πρώτη μας κρίση πανικού στα οκτώ; Είχα άγχος αποχωρισμού, ανησυχούσα ότι το σπίτι μου θα καεί, έσφιγγα τα χέρια μου όλη την ώρα και έτσι οι γονείς μου με πήγαν σε έναν θεραπευτή». Θέλει να μιλήσει για τις εμπειρίες της με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει κάποιον άλλο με τους δικούς της καθημερινούς αγώνες.

Δεν συμπαθεί τους παπαράτσι

via GIPHY

Λογικό. Είμαστε σίγουροι ότι κάθε διασημότητα στο Χόλιγουντ εύχεται οι παπαράτσι να βρουν κάτι καλύτερο να κάνουν αφού με το που βγαίνουν από το σπιτι τους, έχουν μια στρατιά από φωτογράφους να τους ακολουθούν. Μια φορά, όταν εκείνη και ο τότε αγόρι της, Άντριου Γκάρφλιντ γευμάτιζαν, οι παπαράτσι άρχισαν να τους καταδιώκουν. Η Στόουν, τότε, τους έστειλε ένα μικρό μήνυμα. Οι δυο τους κρατούσαν καρτ ποστάλ που έγραφαν: “Καλημέρα! Τρώγαμε και είδαμε μια ομάδα ατόμων με κάμερες έξω. Και έτσι σκεφτήκαμε, ας το δοκιμάσουμε ξανά. Δεν χρειαζόμαστε εμείς την προσοχή, αλλά αυτοί οι υπέροχοι οργανισμοί…». Οι οργανώσεις αφορούσαν την καθοδήγηση νέων, την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό και το Worldwide Orphans Foundation.

Γελάει με τα άσχημα σχόλια (δεν σας βλέπει καν)

via GIPHY

Ο Τζίμι Κίμελ μπορεί να γίνει κάπως ενοχλητικός κάθε φορά που βάζει τους σελέμπριτις να διαβάζουν άσχημα tweets για τους ίδιους. Η Έμα Στόουν είναι μια από τις ηθοποιούς που συμμετείχε στο σόου του και ναι, έκανε το ίδιο, με τη διαφορά πως γελούσε ασταμάτητα με τα όσα διάβαζε. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς αυτοί οι ηθοποιοί αντιμετωπίζουν όλα τα άσχημα σχόλια για εκείνους σε καθημερινή βάση, αλλά αν θα έπρεπε να επιλέξουμε κάποια μέθοδο, αυτή θα ήταν την Έμα. 

Είναι ταλαντούχα

via GIPHY

Αφού την παρακολουθήσαμε στο La La Land, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά ταλαντούχο. Δεν είναι μόνο καταπληκτική στη δουλειά της, αλλά μπορεί επίσης να προσθέσει το τραγούδι και τον χορό στο βιογραφικό της. Λάνθιμε, μη ζηλεύεις, θα κερδίσει και με σένα ένα Όσκαρ, πού θα πάει;