Σε ό,τι αφορά τον Θανάση Ευθυμιάδη, είμαστε ΥΠΕΡ, για να αντιγράψουμε και λίγο Αριστοτέλη Ρήγα. Ο ηθοποιός φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο σκέψης και ζωής που τον κάνει ευτυχισμένο ή τελοσπάντων προσπαθεί. 

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Θεό, τον τρόπο ζωής του, αλλά και στην επικοινωνία -ναι- που έχει με τους προγόνους του – ΝΑΙ. 

 

Περίμενε όμως. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν είπε μόνο αυτό. Μίλησε για το πόσο σεβασμό έχει για τις γυναίκες, τις οποίες θεωρεί μαγικά πλάσματα. Για τη σχέση του με τη σύζυγό του, της οποίας σέβεται την ελευθερία. Για τις δυο κόρες του μέσα από τις οποίες ένιωσε οι προσευχές του πραγματοποιήθηκαν και κατάφερε να δει τη γυναικεία φύση εν τη γεννέσει. 

Ωραία; Υπέροχα. Φαίνεται γαλήνιος, ευτυχισμένος, “μακάριος” που έλεγε και ο σίγουρα αγαπημένος του Osho. Μετά, ωστόσο, από όλα αυτά, ή και πριν, μίλησε για τις σχέσεις του με τους προγόνους του, οι οποίες ακόμα συνεχίζονται, μιας και ο ίδιος, όπως λέει, έχει “επικοινωνία” μαζί τους. Αναφερόμενος στην επικοινωνία του με τη μητέρα του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε: “η μαμά μου ζει στην Καβάλα εκεί που μεγάλωσα, αλλά μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο”, συνεχίζοντας, “και πραγματικά πιστεύω ότι σε κάτι άλλο που με βοηθάει ο τρόπος ζωής που κάνω, είναι ότι πολλές φορές μιλάω με έναν άνθρωπο χωρίς να χρειαστεί να τον πάρω τηλέφωνο”. 

Υπέροχο ακούγεται. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε χειρότερο από ένα τηλεφώνημα. Κατά τα άλλα, αν με αυτό τον τρόπο ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπορεί να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με εκείνους τους τυπάδες και τις τύπισσες που μας έχουν γκοστάρει χωρίς μπέσα, ας στείλει στο email του Provocateur. Δεν είναι ότι καιγόμαστε, αλλά καιγόμαστε.