Αν δεν έχεις πετάξει το κινητό σου σε κάποιο κάδο απορριμάτων ή στο λιμάνι του Πειραιά για οποιοδήποτε λόγο -η ζωή μας δίνει αρκετούς η αλήθεια είναι- τότε από το πρωί άθελά σου ή και μη σκρολάρεις από τη μια σελέμπριτι εμφάνιση στο MET Gala στην άλλη. Όχι, δεν θα κάνουμε fashion police εδώ. Βαριόμαστε οικτρά. Αλλά δεν μπορέσαμε να μείνουμε και εντελώς μακριά από το θέμα ΜΕΤ. Ράιαν Ρέινολντς αφού. 

Ρέινολντς και Λάιβλι δίνουν νόημα στο -αχρείαστο- hashtag #couplegoals. Δοσμένο αυτό. Αλλά από χθες οι χρήστες των social media έχουν πάθει εμμονή με τον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος έπαθε “μου έφυγε το σαγόνι” όταν είδε τη σύζυγό του να φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί. Από τη μια, θα αναρωτηθείς ποιος τον αδικεί. Η Μπλέικ Λάιβλι κατάφερε να φλεξάρει δυο φορέματα σε ένα στο event που φέτος είχε dress code “In America: An Anthology of Fashion” και “Gilded Glamour”. Από την άλλη, θα σκεφτείς πώς γίνεται δυο άνθρωποι που είναι τόσα χρόνια μαζί να καταφέρνουν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο και να μοιάζουν τόσο ερωτευμένοι. 

Το πρώτο φόρεμα της Μπλέικ…. δεν έχει σημασία. Δεν θα ασχοληθούμε με τα φορέματα. Θα πούμε απλώς να προσπαθήσετε να βρέις κάποιον που να σας κοιτάζει με τον θαυμασμό και την καψούρα που την κοίταξε ο Ρέινολντς. Δες την αντίδρασή του εδώ:

https://twitter.com/hashtag/MetGala?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ράιαν, όλα καλά;