Φάροι που στέκουν φωτεινοί ανάμεσα στα κύματα των αυτοκινήτων που διασχίζουν τις λεωφόρους. Να το πω πιο απλά: καντίνες στην πόλη. Διότι ναι, είναι εντυπωσιακές οι παρομοιώσεις και οι αναλογίες, αλλά ορισμένες φορές είναι προτιμότερη η απλότητα. Άλλωστε, αν μιλάμε για «βρώμικα» η πληθωρικότητα δεν έχει θέσει στις περιγραφές, αλλά στην αίσθηση που σου χαρίζει η πρώτη μπουκιά που έρχεται ως το συμπλήρωμα μιας νυχτερινής εξόδου.

Από την εποχή των θαμπών neon και των πρόχειρων κατασκευών μέχρι τη σημερινή εδραιωμένη «σκηνή» του αθηναϊκού street food, η οποία έχει καταλάβει τα καίρια σημεία της πόλης και έχει δημιουργήσει ολόκληρες πιάτσες και έχει διευρύνει τα όρια των γευστικών μας αναζητήσεων, η γεύση μιας επικής νύχτας είναι εκείνη του αγαπημένου σου «βρώμικου». Μια μικρή ιεροτελεστία, μια απαραίτητη -τελευταία- στάση πριν την επιστροφή στο σπίτι.

Το μυστικό πάντα θα είναι στα συστατικά. Όχι περισσότερα από 4 ή 5, ιδανικά τα ίδια κάθε φορά. Στο «βρώμικο» αναζητάς την οικειότητα. Όσο εξωτική προέλευση και αν έχει, είτε μιλάμε για το πολύ κοντινό μας φαλάφελ είτε για πιο πρόσφατες τάσεις, όπως τα μπάο μπανς ή τα τάκος, στις μικρές ώρες δεν ψάχνεις την γαστρονομική έκπληξη.

Για να καταγράψουμε όλα και όσους δίνουν γεύση στις επικές νύχτες μας, εμείς δεν είχαμε μυστικά, αλλά το επικό nightography του Galaxy S22 Ultra που προσφέρει κορυφαίες νυχτερινές λήψεις (video & photos). Οι πιο επικές στιγμές σου, οι εμπειρίες που βιώνεις με τους φίλους σου είναι πλέον φωτεινές, καθαρές, προορισμένες να μείνουν για πάντα, να τις μοιραστείς, να τις ποστάρεις περήφανα, και όχι να τις διαγράψεις την αμέσως επόμενη στιγμή.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.