Δεν υπάρχει πιο αμήχανο πράγμα από το πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρεις αν πρέπει να πληρώσεις όλο το λογαριασμό, τι να φορέσεις και κυρίως τι να πεις. Δεν θέλεις να φανείς απεγνωσμένος, ξερόλας ή να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση. Δεν θέλει να ακούσει κανείς στο πρώτο ραντεβού τα ψυχολογικά σας. Έχετε άγχος, στρες και κρίσεις πανικού; Βρείτε ψυχολόγο, όχι κάποιον στο Tinder να τα πείτε.  Ένας χρήστης του Reddit έγινε viral όταν ρώτησε την κοινότητα του AskReddit, “Τι είναι dealbreaker στο πρώτο ραντεβού;”.

«Εμφανίζεται αργά και δεν στέλνει μηνύματα έγκαιρα».

«Ξεχνά να βγάλει τη βέρα του».

«Έλλειψη σεβασμού για τους σερβιτόρους και τους άλλους εργαζόμενους».

«Να είναι συνέχεια στο κινητό».

«Μιλά συνέχεια για τους πρώην του».

«Μιλά συνέχεια για τον εαυτό του».

«Έρχεται απεριποίητος, αν το πρώτο ραντεβού δεν είναι σημαντικό για να κάνεις ένα ντους, άστο, δεν πειράζει».

«Κτητική συμπεριφορά. Αν έτσι συμπεριφέρεται με κάποιον που μόλις γνώρισες, πώς θα ήταν μια σχέση μαζί του;»

«Το να πας σε ένα ραντεβού για δείπνο (ή μεσημεριανό, πρωινό κ.λπ.) και να μην παραγγείλεις τίποτα επειδή έφαγες πριν έρθεις ή δεν πεινάς».

“Είναι απίστευτα άβολο να είσαι το άτομο στην άλλη πλευρά, ήρθες πεινασμένος και τώρα υποτίθεται ότι απλά τρως μπροστά στον άλλον σαν να μην είναι άβολο; Αν αυτό συμβεί ξανά, απλά θα πάω σπίτι”.

«Αν περνούν όλη την ώρα φανερά βαριεστημένοι και αδιάφοροι»

 Τουλάχιστον, προσποιηθείτε ότι διασκεδάζετε ή πείτε μου ότι θέλετε να πάτε σπίτι. Μη με αναγκάσετε να κάτσω εδώ άβολα για δύο ώρες και να μου μιλάτε με μονολεκτικές απαντήσεις συνεχώς».