Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που αποκάλεσε τζαμπατζήδες όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα κατηγορεί τις μονταζιέρες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σε ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε την προκλητική δήλωση Οικονόμου κάνοντας λόγο για  «μαθήματα οικονομίας από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που χρωστούν αμύθητα ποσά, τόσο οι ίδιοι, όσο και το κόμμα τους. Καλά θα πάει και αυτό».

Ο Αλ. Νικολαΐδης συνοδεύει την ανάρτηση του με τα οικονομικά στοιχεία που έχει παραθέτει παλαιότερα το vouliwatch από το πόθεν έσχες του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος φαίνεται να χρωστά 259.700 ευρώ.

https://twitter.com/hashtag/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Δολοφονία χαρακτήρα;

Σήμερα σε ΣΚΑΪ και Open ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ (αν αναρωτιέστε γιατί τον αποκαλεί το Twitter «γυρολόγο») εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στην εφημερίδα Αυγή, μιλώντας για «δολοφονία χαρακτήρων», «μονταζιέρα» «και «προβοκάτσια». Τονίζοντας ότι δεν είναι μπαταχτσής και έχει ενήμερα δάνεια.

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ βγήκε ο Βασίλης Χιώτης να πει ότι ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να πληρώσει την ρήτρα αναπροσαρμογής.  Συμβούλευσε τον κοσμάκη (δικός του χαρακτηρισμός)  να μην κάνει προσφυγή και φυσικά είπε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί το ρεύμα είναι ακριβό αγαθό.

 

Μπλόκο στη διακοπή ρεύματος βάζει προσωρινή δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών

Σε προσωρινή διαταγή, το Ειρηνοδικείο Αθηνών αποφάσισε να μην κόβεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί η «ρήτρα αναπροσαρμογής», που εμπεριέχεται στον λογαριασμό.  

Κάτι που πρέπει να πουν στον Βασίλη Οικονόμου σε περίπτωση που δεν το έχει μάθει ή επιλέγει να το αποσιωπά

Στο 9,4% διαμορφώθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Eurostat.  

https://twitter.com/hashtag/inflation?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ένα σχόλιο που μας βρίσκει σύμφωνους υπάρχει;   

https://twitter.com/hashtag/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw