Σιγά το πράγμα! Κάθε μέρα διαβάζουμε περίεργες ειδήσεις, αυτή δεν μας έκανε καμία εντύπωση αφού, όπως και να το κάνουμε, όταν φιλοξενούμε ένα κατοικίδιο στο σπίτι, είναι σας να το παντρευόμαστε και μάλιστα το αίσθημα της αγάπης απέναντι σε αυτό σπάνια φθείρεται. Πρόσφατα, λοιπόν, μια γυναίκα που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο παντρεύτηκε τη γάτα της που ονομάζεται India για να αποφύγει τις παραξενιές του ιδιοκτήτη της, ο οποίος της απαγόρευσε να κρατά τα κατοικίδια στο διαμέρισμα της. Δύσκολος ο γάμος, αλλά αξίζει.

Για να αποφύγει λοιπόν τον δυσβάσταχτο αυτό χωρισμό από την τριχωτή της φίλη, η 49χρονη Ντέμπορα Χοτζ επινόησε ένα σχέδιο και κατέληξε να την παντρευτεί καθώς στο παρελθόν είχε βιώσει έναν ακόμα χωρισμό από τα κατοικίδιά της για τον ίδιο ακριβώς λόγο. «Ποτέ πια», όπως έγραψε και ο Πόε.

Τρομοκρατημένη μήπως χάσει τη γάτα της, η φίλη μας η Ντέμπορα έκανε επισημοποίησε το γάμο τους στις 19 Απριλίου. Σύμφωνα με την ίδια, η γάτα της είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της μετά τα δύο της παιδιά. «Με το να παντρευτώ την india, o μελλοντικός ιδιοκτήτης ξέρει ότι ερχόμαστε ως πακέτο και δεν μπορούμε να χωριστούμε σε καμία περίπτωση, καθώς είναι τόσο σημαντική για μένα όσο και τα παιδιά μου».

Η Nτέμπορα και το κατοικίδιό της «φόρεσαν ρούχα σε στιλ σμόκιν για την τελετή του γάμου τους σε ένα πάρκο στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Όπως είπε, ορκίστηκε ότι «κανένας άντρας δεν θα με χωρίσει ποτέ από την India» και πρόσθεσε ότι «αρνούμαι να την αποχωριστώ. Προτιμώ να ζω στους δρόμους παρά χωρίς αυτήν». Τίμιο.

Η ιστορία της όμως πάει αρκετά πίσω αφού η 49χρονη έπρεπε να εγκαταλείψει δύο Huskie μετά τις απειλές από τον ιδιοκτήτη, λέγοντας ότι θα την διώξει από το διαμέρισμά της. Επίσης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προηγούμενη γάτα της που ονομαζόταν Jamal πριν από πέντε χρόνια. «Η απώλεια των τριών κατοικίδιων ράγισε την καρδιά μου», είπε και έτσι καταλαβαίνουμε απόλυτα την επιλογή της.